Teljesítménytúra naptár 2006 megjelent!!

Immár tizenötödik alkalommal megjelent a Teljesítménytúrázók Társasága gondozásában a "Teljesítménytúrák itthon és külföldön" (2006) kiadvány.
A gyalogos és kerékpáros teljesítménytúrák mellett megtalálhatók benne: az MSTSZ Nemzeti Teljesítménytúra Bajnokság kírása és futamai, IVV túrák, külföldi túrák, Természetjáró Tájékozódási Túraversenyek listája, Túramozgalmak, Minõsítõ mozgalmak.

Beszerzési helyek:
1. TTT klubban: OMK (Óbudai Mûvelõdési Központ) kedd esténként 7-tõl 9-ig, Budapest III. San Marco u. 81. (elõtér vagy 2-es terem)
2. Legtöbb februári teljesítménytúrán (elsõsorban a célban), ahol a TTT aktivistái vagy a rendezõk meg tudják oldani az árusítást.
3. Postai küldést is vállalunk, ennek van hátránya is (a postai költségekkel megnõ a beszerzési ár, a küldemény a postán sérülhet - az eddigi tapasztalat szerint ez ritkán fordult elõ). Megrendelés a TTT postai vagy e-mail címén történhet.
4. MTSz (Magyar Természetbarát Szövetség) Budapest, Bajcsy-Zs. út 31. II. emelet 3. Árusítás: hétfõ, csütörtök 8.30-16.00, kedd, szerda 8.30-18.00, péntek 9.00-13.00
5. Váci u. 13. dohánybolt, Molnár Gábor túratársunk. Nyitvatartás, illetve a beszerzés lehetséges: naponta 10-18 (csütörtök kivételével)

Árak: A TTT-tõl való közvetlen beszerzés esetében (1.-3. beszerzési helyen) az Eseménynaptár ára 1100 Ft, az egyesületi tagoknak 600 Ft (ez a kedvezmény csak nálunk érvényesíthetõ). A többi helyen a terjesztõk maguk állapíthatják meg az eladási árat.
FIGYELEM! A terjesztési információt folyamatosan aktualizáljuk.