Partner Egyesületi megállapodás a multiNavigator.hu túrabolttal

Kedves TTT tagok!

A Teljesítménytúrázók Társasága és a multiNavigator.hu túrabolt között Partner Egyesületi megállapodás született, amelynek keretében a TTT tagok és az egyesület is a legmagasabb - partneri - kedvezményt vehetik igénybe vásárlásaik alkalmával a multiNavigator.hu webáruházában.

Multinavigator.hu - Terepfutók boltja

A multiNavigator.hu a „Terepfutók boltja”, több éve foglalkozik túrafelszerelésekkel, tájfutó és terepfutó sportcipőkkel, sportruházattal, outdoor navigációs eszközökkel kiemelten. A kapcsolat a TTT-vel nem új, az eddigi években anyagilag is támogatták a nyomtatott Teljesítménytúra Naptár megjelentetését.

A megállapodás keretében a TTT tagjainak adatait nem adja ki, csak visszaigazolja a webáruház felé, hogy a multiNavigator.hu-n regisztrált vásárló egyesületi tagsága ("TTT") fennáll-e. A Multinavigator.hu-n történő vásárláshoz regisztráció szükséges, részletes vásárlási feltételek és a vásárlók által megadott személyes adataikkal kapcsolatos adatkezelési feltételek a webáruház Partner Program és a Jogi Nyilatkozat pontjai alatt olvashatók.

TTT elnöksége, 2013. április 17.