MSTSZ Nemzeti Bajnokság - TTT csapatok és csapattagok jelentkezését várjuk!

Tisztelt Tagtársaink!
 
Közeleg az MSTSZ által a 2015. évre kiírt Magyar Nemzeti Teljesítménytúra Bajnokság kezdete, valamennyi kategóriában: 2015. március 21-én az egyesületünk által rendezett Iszkiri, illetve Gyermek kategóriában másnap, a Bia 25 teljesítménytúrák lesznek az idei év első fordulói
Tavaly két csapatot indítottunk, mindkettőt az NB1. kategóriában.
Idén szeretnénk a részvételi kört bővíteni, ezért várjuk jelentkezéseteket az NB1-en kívül a többi (Turista, Ifjúsági) kategóriába is - egyéni és csapat kategóriában egyaránt!
 
Kérem, jelezzétek részvételi szándékotokat előzetesen, e-mail küldésével Hevér Gábor titkár címére - gabor.hever@gmail.com - a kategória megjelölésével, és hogy egyéniben, csapatban, vagy mindkettőben szeretnétek-e indulni? Ha csapatban indulnátok, akkor a csapatnévre is várjuk ötleteiteket (de a TTT valamilyen módon szerepeljen benne), illetve hogy kikkel szeretnétek / nem szeretnétek egy csapatban indulni!
 
Az MSTSZ Nemzeti Teljesítménytúra Bajnokság nevezési díját - a TTT színekben induló sportolók részére - a Teljesítménytúrázók Társasága nevére kiállított számla ellenében térítjük.

A nemzeti bajnokságban való részvétel feltétele sportorvosi vizsgálat!
 
Sporttársi üdvözlettel: a TTT elnöksége