Túrabeszámolók


túra éve: 2017
Rima Menti Maraton/Félmaraton/MinimaratonTúra éve: 20172017.12.02 17:30:18

Rima menti félmaraton 21 km


Mikulás,kevés emelkedő,gyors tempó... Előzetesen azt gondolom a legtöbben erre számítottak,de ez nem teljesen lett így...


8.30-kor start,majd a - 4 C-ban gyorsan ment az út az 1. EP-hez, de a 2. EP után megérkezett a napsütés és vele együtt a sár is. Szinte alig volt könnyű szakasz. A sebességünk csökkent,a bakancson a súly csak nőtt. A 4. EP-n szuper volt az ellátás, finom tea, frissítés, beszélgetés. Sajnos itt hallottuk h. a maratoni távon egy terepjárós leszedte a szalagozást. Grat.


Innen már csak 7km volt a célig, ami könnyebben ment mint gondoltuk, de hogy miért azt máig sem tudom. A célban zsíros kenyér,szendvicsek, mosolygós arcok, tea és meglepi várt. Anna lányom 5:30-as idővel ért célba a félmatatonon, elégedetten indultunk a buszhoz. Jövőre is ott leszünk, szerintem gyertek ti is...

 
 
Eger Városismereti TúraTúra éve: 20172017.07.31 09:35:13

 Mit csinál a teljesítménytúrázó vasárnap? Általában nyaldossa az előző napi sebeit, relaxál..., de nem július 30-án, mert most vasárnap is volt lehetőség túrázni, méghozzá a városban. 


9 órakor volt a rajt az Ady Endre utcában, a vasútállomás mellett (ideális a helyszín - ingyenes parkolók, vasútállomás, SPAR a közelben). Eleinte pár gyülekező volt, majd gyorsan jöttek a többiek is, főként családok - 2-3-4 gyerekkel, de egyéni indulókkal is. Az előre regisztrált gyerekek máris frissítőt kaptak, ami jól esett a már akkor is közel 30 fokban. Gyors nevezés, és feladatlapátvétel és indulás Eger 30 nevezetesessége felé. A helyszínek jól megválasztott helyen voltak, tényleg körbevezettek a helyszíneken és az a jó, hogy nem mindenhova, hiszen így még évekre lesznek új helyszínek, amiért érdemes lesz bejárrni a várost. Mivel két nappal körábban már megjártuk a Sirok - Kékes távot OKT-n, így jól is esett ez a szinten tartó 12 km-es táv. 


Érkezéskor bőséges frissítő, gyümölcsök, mosolygós arcok vártak minket. A 11.40-es beérkezés jó volt és közben még fagyizni is tudtunk. Hát mondjatok még egy teljesítménytúrát, ahol ilyet is lehet?


Nekünk nagyon tetszett, jövőre is ott leszünk. Szervezés 5-ös, élmény 5-ös, azt kaptuk amire számítottunk. 


Ja, mondtam, hogy még Svédországból is volt résztvevő?

 
 
vissza az túrákhoz
<<== túranaptár