Túrabeszámolók


túra éve: 2007
Bajza József emléktúra - Hatvani hatvanasTúra éve: 20072007.09.15 19:44:46
Ide is eljutottam, hogy ma úgy tértem haza a túráról, hogy rögtön írnom kell!


Tisztelt Szervezõk, Segítõk, Túratársak !

A mai napon kis baráti társaságommal megjelentem Rózsaszentmártonban, hogy részt- vegyek a Bajza József 25 !!!!!!!!!!!!!!! elnevezésû túrán, aminek távját 22 km-ben 500 szinttel adták meg elõzõleg valamint mindenféle nevezési kedvezményeket hirdettek! MTSZ, TTT, Magyar Turista.

1. A nevezésnél mondták ,hogy nincs semmilyen kedvezmény és kész !!!!!!!!!!!!
Akkor nem kell hirdetni.
2. Az elsõ ellenõrzõpontnál volt víz, de közölték sajnos a poharat elfelejtették felhozni, így nincs !!!!!!!!!!!!!!!
3. A harmadik pontnál elfejeltették jelezni a pontot, ami a szüret miatt a nyitott pincék között volt, szinte megtalálhatatlan volt, de a sikeres fellelése után a velünk lévõ gyermeknek igérték a következõ pontban lesz "mindenféle" üdítõ.
4. Természetesen a következõ pontban nem volt csak a napon tárolt mûanyag ballonban melegvíz, valamint volt zsíros kenyér is de sajnos a hagyma már elfogyott, pedig elõttünk max 50 ember ment el.
5. Ezután a pont útán a szõlõk között haladtunk, ahol állítólag tegnap még meg volt a jelzés, de õk is ma halloták, hogy sok helyen állítólag eltünt!!!!!!!!!!!!!
6. Következõ pont, hogy jót is írjak pogácsa, lekváros kenyér, ásványvíz!!! /igaz mindössze egy mûanyag pohár volt mindenkinek!!!/
Ja és még az egyik ponton elfelejtettek bélyegzõpárnát vinni.

A végén a gulyás finom volt, bár sajnos vízet már ott sem tudtak adni elfogyott.
Ja és a táv az igért 22 km 500 szint- helyett GPS mérve 27,96 km és 796 méter szintemelkedés.

Tisztelt szervezõk minden túrát szeretünk mert a mozgás a lényeg, de ha valamit csinálok próbáljam meg úgy csinálni, hogy legalább jónak látsszon!!

Üdv: férfi



 
 
vissza az túrákhoz
<<== túranaptár