Túrabeszámolók


túra éve: 2009
SárgaTúra éve: 20092009.05.04 15:18:20
Az elõzõ beszámolókban méltatták a Sárga teljesítménytúrák szervezését, amivel egyet tudok érteni. Az útvonal végig jól jelölt, az árfekvés kedvezõ, több helyen lehetõség adódik a kiszállásra, amennyiben a résztvevõ nem tudja tovább folytatni az útját. És mindenképpen dícséret illeti a szervezõket az extra vízosztásért a harminc-valahanyadik km tájékán.
A hûvösvölgyi frissítõnél és a célban tapasztaltak viszont sajnos kicsit keserûvé tették a szánk ízét. Történt ugyanis, hogy elfogyott Hûvösvölgyben a csalamádé, a célban pedig a zsíroskenyér (illetve minden egyéb kenõanyag, a piros aranyon kívül). Mindez nem lenne egy hatalmas tragédia, de mi nagyon számítottunk rá. Már Szépjuhászné óta nyaltuk a szánk szélét, és készültünk a hagymás zsírosdeszkára.
Mi egyébként nem is a legvégén érkeztünk be. Igaz nem kapkodtunk, de 8 óra 40 perc alatt teljesítettük a kijelölt útvonalat. Bõven érkeztek utánunk is még nevezõk (a seprû másfél óra múlva jött be), és nem is pont elõttünk fogyott el az ennivaló.
Szerintem az étkezési zsír nem olyan gyorsan romlandó, hogy ennyire ki kellene számolni a mennyiséget. Kár ilyesmivel szeplõt ejteni az összképen.
Természetesen szívesen részt veszünk a jövõ évi túrán is. Legfeljebb akkor jobban csipkedjük magunkat! ;)
A legjobbakat
BTM
 
 
vissza az túrákhoz
<<== túranaptár