Túrabeszámolók


túra éve: 2010
Négyszögletes Kerekerdő 55/40/25Túra éve: 20102010.07.07 22:12:19

Gertynek üzenem a következõ szívbõl jövõ tanácsokat:


- egyszer te is leszel "idõs",amikor majd jól fog esni a lazább tempó...


-vezetett túra lévén a jól képzett túravezetõ bevárja a sor végét és senkit el nem hagy,még a te kedvedért sem!


-szerény körülmények mellett ne várj hatalmas kiszolgálást: én áltam a kitüzõket,az okleveleket,a csokoládét és mindezt tök ingyen!


-ha legközelebb elmész egy teljesítménytúrára,akkor azért menj mert kinn akarsz lenni a természetben ahol tûz a nap,nagy a gaz,csíp a szunyog,leszedik egy-két helyen a szalagozást,eltévedsz,hólyag nõ a lábadon és egyéb kellemetlen nyalánkságok....mindezekre fel kell készülni mielõtt elmész túrázni,mert aki otthon marad az max ellustul!


Én azért köszönöm,hogy eljöttél a túrámra s remélem a sok munkám után amivel megvalósulhatott ez a túra,majd tán idõvel neked is kellemes emlékként fog vissza köszönni! Ja és talán mégse utoljára rendeztem meg,ha nem hiszed gyere felénk jövõre is,mert én csak azért is ott leszek s úgy néz ki már most több segítségem lesz mint idén volt,szerencsére a többség jól érzte magát és ebbõl alább nem adok!!


Mindenkinek köszönöm,aki idén részt vett a Négyszögletes Kerekerdõn! Szép nyarat és sok-sok túrát kívánok még az év hátra levõ részére!


Tisztelettel és Természetbarét Üdvözlettel:


Garbai Gábor, a rendezõ


 

 
 
vissza az túrákhoz
<<== túranaptár