Túrabeszámolók


túra éve: 2010
Bakonyi MikulásTúra éve: 20102010.12.06 14:11:09

Köszi, láttam már havat, nem az elsõ túrám volt, ezen a túrán is voltunk tavaly de a 17km-esen, az nem ilyen eszement útvonalon ment.

De egyszerüen nem bírom felfogni, hogy miért az itiner az ahol legelöször leírva látjuk, hogy a túra csak nagyon gyakorlott túrázóknak ajánlott, ez a kiirásban is fel kellett volna tüntetni például itt a weboldalon.

Nem a hóval volt a gond, hanem a túraútvonallal és azzal hogy a szervezõknek akkor sem jut eszébe szólni, hogy ne arra menjünk amikor látják hogy kutyák vannak nálunk ... köztük 2 db 40 kilos amit 3an huzunk-vonunk át a keresztben fekvõ fatörzseken. Volt hogy már a túratársak látva a kinlódásunk segítettek .. így utólag nekik nagyon köszönöm. 

 
 
Bakonyi MikulásTúra éve: 20102010.12.06 09:22:49

Nem túrabeszámolót szeretnék írni, csak megkérni a szervezõket ha legközelebb szervezésre adják a fejüket, akkor ne az itiner legyen az elsõ, ahol feltüntetésre kerül, hogy a túra "mezei" túrázoknak nem ajánlott. Ha valaki a 12 km-es túratávot választja, az több mint valószínû hogy nem a elvetemültebb, legstrapabiróbb túrázó, hanem csak egy nagyobb sétára vágyik egy ilyen gyönyörü havas napon. Amire viszont nem vágyik az a 30 centi mély patakon való "átuszás" - beleesés , a gatyaféken közlekedés, a négykézláb hegyremászás, a kidölt fa alatt hasoncsuszva közlekedés órákon keresztül. Ezeken kívül a túrának még nagyon sok szervezési hibája volt, ezekbe nem mennék bele, de mi köszönjük többet nem megyünk.




 

 
 
vissza az túrákhoz
<<== túranaptár