Túrabeszámolók


túra éve: 2016
@Éves túraösszesítőTúra éve: 20162017.02.20 10:48:53

Kedves Túratársak!


1. Őrsi Anna(2016) 8664 km

2. Rudolf István(2013) 8005 km

3. Vári Gábor(2016) 7523 km


Igen, minden idők 3. legjobb eredménye mellé kerülhetett a nevem. Köszönöm tényleg a sok gratulációt és elismerést amit kapok, tényleg jól esik.


DE...


... ami nagyon fontos!! Ez NEM az én érdemem! Ez azoknak az embereknek köszönhető akik ennek a részesei voltak, akik mellettem voltak, akik támogattak, a túratársaknak, a sofőröknek, a tanítóknak, akik összeraktak fejben egy-egy hétvége előtt (pszichológus(?)), akik befogadtak és adtak szállást, ellátmányt túrákra, néha ruhát kölcsön (pulcsi, kesztyű), tényleg mindenkinek aki az egészhez hozzájárult. Ezeknek az embereknek(?) az eredménye. Nélkülük ez nem lett volna lehetséges! A gratuláció és köszönet Őket illeti! Én csak sétáltam amikor tudtam, amikor nem akkor pedig haldokoltam valaki után aki behúzott a célba az adott túrán. Respect+++


Köszönöm azt a rengeteg bíztatást és támogatást amit kaptam Tőletek a túrák előtt, közben és után, ezt semmi nem tudja felülmúlni, fantasztikusak vagytok!


Nagyon szépen köszönöm azoknak, akik segítettek! Ők tudják, hogy kerülhetett ennyi km a nevem mellé. Én is nagyon jól tudom, hogyan kerülhetett oda az én nevem, és örökké hálás leszek érte!


Tényleg, nagyon szépen köszönöm a 2016-os évet Nektek! 


Vári Gábor

 
 
vissza az túrákhoz
<<== túranaptár