Túrabeszámolók


Hamahama túlélőtúra

fitosjozsefTúra éve: 20082008.09.30 16:19:18
Hamahamák Népe!



Itt vagyunk. Nem meglepõ, hogy újabb túlélõtúrával szándékozunk kicsinálni benneteket! Nem volt elég, hogy legyûrtük a Rába-túra szezont, megtaláltuk a Hamahamák királyát, aztán a Hamahamák királynõjét, máris szervezzük a következõ fárasztást, méghozzá a Bükkbe cipelünk benneteket!



Túlélõtúra lesz a javából, újabb trükkökkel, újabb stratégiával, belevaló csajokkal, kisportolt srácokkal. (a „kívánt rész” a helyszínen választható!:))

A Bükk lankáit bejárva megint megismerheted magad, összeforrhatsz a csapattársakkal, más csapattársakkal, és persze igazi Hamahamás lehetsz!



Mindehhez csupán össze kell szedned egy csapatot, jelentkeznetek kell, befizetni a huncutos nevezési díjat, és nagy izgalommal készülni a túrára!



Aztán már csak azon kell gondolkodnod, hogyan mesélt el az unokáknak, hogy mekkorát Bükköltél, utána milyen finom volt a kaja, olyan klassz pólót kaptál, amit azóta is mutogatsz, ráadásul a nagyhírû HAMAHAMA csapattal voltál, akik azóta Hold, Plutó, és Óperencia túrákat szerveznek…



Na jó… szóval a Bükk túlélõtúrára szerettük volna felhívni a figyelmeteket, meg arra, hogy október 10-ig lehet jelentkezni, ám érdemes sietni, mert az elsõ 300 fõ jutalma, hogy részt vehet a túrán.



Részleteket a www.hamahama.hu portálon találhatsz!



Legyen béke a szívedben!



Hamahamák