Túrabeszámolók


Deák

JakabTúra éve: 20092009.10.27 12:11:19
Csatlakozom Mz/x beszámolójához, mindenben egyetértek.
Én a 30 km-es távról neveztem át 20-ra, társaim, Maci és Tamás, végignyomták a 30-at. Nekem nem volt kedvem szétázva sárt dagasztani tovább. Sajnos a rossz idõ miatt a Zalai táj dimbes-dombos gyönyöre elmaradt, helyette a túlélõtúra maradt mint fíling. A krepp papír valóban leázott, de nekünk még sikerült megtalálnunk ahol kellett. És a srácok emlékeztek tavalyról, ez sokat segített.
Az ellátás, és a pontõrök kedvességét, szívélyességét, én is külön kiemelném, köszönet nekik. A szervezõkkel tényleg rendben volt minden, a krepp papír szalagozás, és bõvebb leírású itiner kivételével minden oké volt.
Nekem szerencsém volt, mert ahol elváltam a srácoktól, együtt tudtam haladni egy másik Székesfehérvári túrázóval, aki elõzõ éjjel a tornateremben aludt. Neki köszönhetõen sikerült egy forró fürdõt vennem a tornaöltözõben, ami nagyon jól esett. A fájós lábú fiatal kis túrázó hölgy aki csatlakozott hozzánk a végén, szintén ott melegedett.
Én is nagyon sajnálom a szervezõket, az idõjárás kiszúrt velük, rontott a túra élvezetébõl. Nekem idén másodszor jutott ki a Zalai sárból, a Göcseji túrám elõtt is esett az esõ bõven.
Ettõl függetlenül nem adom fel, bízom benne, hogy jövõre napsütésben jöhetek vissza.