Túrabeszámolók


Lemaradás

D&PTúra éve: 20102010.04.27 19:56:35

2010. 04. 24. Lemaradás 25A



Apummal és egyik haverommal vágtunk neki ennek a túrának, Gödöllõrõl.



A rajtnak a pontos neve Gödöllõ vasútállomással szemben. Nem pedig Palotakert bejárata vasútállomással szemben. Tudom, hogy az önkormányzatnál ezt a nevet adták meg, de ez legyen az õ szégyenük. A jövõben csak egyszerûen Gödöllõ vasútállomás, vagy Királyi váróterem néven fusson a történet, mivel az mindenki számára egyértelmû. Ez csak egy ötlet.



Nagyon kevesen indultunk, a leírás nagyon jó volt, fõleg, hogy jelölve voltak külön a bekötõ utak is. Természetesen Isaszegen betértünk egy sörözõbe (régi személyes emlékek), majd folytattuk az utunkat, láttunk kis fácánokat, vad nyulakat. Megérkeztünk a Honvéd sírokhoz, majd haladtunk tovább. Amit még kiemelnék az egy hiba a leírásban:



"50 m múlva egy aszfaltúthoz érünk, és egy sorompót megkerülve balra fordulunk a P+ jelzésre." Szerintem úgy lenne helyes, 50 m múlva egy aszfaltúthoz érünk, itt balra fordulunk, majd átlépünk a sorompón, és a P+ jelzésen folytatjuk utunkat egészen a Bajtemetésig. Mivel elõször balra kellett fordulni, és utána kellett átlépni a sorompót.



Majd esemény nélkül megérkeztünk az 5. ellenõrzõ pontig, külön üdvözlöm az ott lévõ Hölgyet. ;-) Majd lesétáltunk a célba, nem ettünk, nem ittunk, mentünk a sörözõbe egyenesen. :-) Mert nagyon meleg volt, és szomjasak voltunk.



Összeségében ismét jól meg volt szervezve a túra. :-) Köszönjük a szervezõknek.



Peti