Túrabeszámolók


@Éves túraösszesítő

ZETúra éve: 20122013.01.06 13:11:16

Ha jól számoltam, 35 gyaloglat, ezzel épp sikerült elérni hat év alatt a 200 sétát... Budapest kupa családilag (hölgyeknek kicsi, nekem a nagyobbik verzió), így aztán nem sok "nempesti" túra fért bele ebbe az évbe, de azért volt néhány. Négy túrát sikerült eddig minden évben megcsinálni (Bia 25, Gyermekvasút nyomában éjszakai, Vasas maraton és Hegedûs Róbert emléktúra). Nem meglepõ, hogy a 2013-as tervek között is szerepelnek - mint ahogy a 2012-ben harmadszor teljesített K100 is.


Röviden a "leg"-ek... Legrövidebb: Monoton Minimaraton, leghosszabb Kinizsi 100. Legkevesebb szint: Halmi dûlõ, legtöbb: Kinizsi 100. Csúcsok csúcsa pontok szerint leglaposabb a Halmi dûlõ, legszintesebb a Himbi-limbi a Libegõ alatt.


Legrövidebb idõ alatt a Monoton Minimaratont teljesítettem, a legtöbb idõt a Kinizsi vitte el. Leglassabb gyaloglat ennek ellenére a Monoton Minimaraton lett, míg a leggyorsabb a Budapest Terep Félmaraton.


Lgetöbbet (34 napot!) a Budai Trapp elõtt hagytam ki, duplázós nap nem, duplázós hétvége három is akadt.


2012-ben túlléptem az 5000 megtett km-t (hat év alatt... Nem, nem röhög), legyalogoltam összesen 865km-t, megmásztam 27340m szintet, ez TTMR ezüst minõsítésre lesz elég. Bónuszként, ahogy számoltam, a Barangolások a Dunazugban is összejött.


2012-ben a már szokásos rendezésekben (Nagybörzsönyi négylevelû, Vasas Maraton) vettem részt - idén ez picit bõvülni fog, ha minden jól megy. Az év végén a beszámolóimat is sikerült új környezetbe átpakolni, szem elõtt tartva a könnyebb kezelhetõséget, és a tervezett újításokat is.


Tervek? Ahogy lesz, úgy lesz, jó sok túra belekerült a tervezett programba, de hogy mit hoz ez az év, azt majd jövõ ilyenkor fogom tudni...