Túrabeszámolók


Bakonyi Mikulás

Rush2006Túra éve: 20062006.12.10 10:31:57
Bakonyi Mikulás 50



Péntek este már Zircen voltam, nem voltak nagyon sokan a szálláson, de így is keveset tudtam aludni, mivel nem vagyok vmi nagy alvó..

Másnap reggel már korán talpon voltam, köszöntöttem az ismerõsöket. 7:45-kor indultam el, mivel gondoltam, ha futok, akkor is nyitva lesznek már a pontok.

Pintér-ároknál Prince, és D.Vince õrködtek. Csárda-völgynél ismétcsak topicos, Kerek repkény, és barátnõje. A Kõpince forrás 9:30 kor nyitott elvileg, én már 9:15kor ottvoltam, és szerencsére már a pontõrök is. Itt ért utól FB FUTURE, és társa. Gyorsan futottam is tovább. Kb 7 km-en át sikerült õket magam mögött tartani, majd egy meredek lejtõs résznél megelõztek, mivel nem mertem nagyon futni a térdem miatt. A Cseszneki sörözõhöz érve láttam hogy éppen indulnak is tovább. Én se frissítettem sokat, mivel a 0,5l es üdítõm kifogyott, ezért vettem volna egy másik Nesteát, de szerencsére a pultos ingyen adott egyet. Ennyibõl állt a frissítésem:)

Az idõm eddig pazar 22,4 km-re volt 2:23-as idõm. Éreztem hogy nagyon nyomtam, és a lábam is kicsit megérezte, így lassabb tempóra váltottam.

Az Ördög-árok nagyon kemény volt, 1 métert nem tudtam futni, és ezt csak tetézte hogy amikor az EP elõtt föl kellett mászni a sodronykötélen, sikeresen bevágtam a térdemet is.. Innen egy jó darabig csak bele-bele kocorásztam, de inkább gyalogoltam. Utól is ért 2 futó, az egyik FUTURE társa volt, csak nem bírta a tempóját, és vhol megállt. Hogy hol, azt nemtom, mert nem láttam, csak most ismét.

Egy darabig szemmel tartottam õket, majd az egyikõjük elvétette a szalagozást a Gesztenyés EP elõtt, és befordult arra amerre nem kellett volna.. Kiáltani nem tudtam, mert már messze volt, de jól eltévedt utólag mint mondta.

A Cuha-völgy után a jó öreg futás--gyaloglás módszert váltogattam, mivel már sok plusz nem maradt bennem, de így is sikerült beérni 6 óra 04 perc alatt :-) Ez bizony Personal Best volt :-)

Gyönyörû õszi idõ volt, végig egy pulóverben futottam, és nem is fáztam! Szuper túra volt!