Túrabeszámolók


Gerecse

emulTúra éve: 20162016.04.16 20:34:44

 Alapvetoen azt mondom hogy soha tobbet.


Baratokkal indultunk csak a 20as tavon, de meg ez is sok volt belole. A tura maga kb 20 perc parkolo keresessel majd 1 ora sorban allassal kezdodott, aztan feladtuk a varakozast kunyerlatunk itinert, felirtuk mi magunk a start idot. Es elindultunk. Amikor meglattam a tomott sorba kigyozo tomeget azt hittem elsirom magam, es eszembe jutott hogy visszafordulok. Kerulgetni a tomeget nem buli igy az tuti.


Aztan elerkeztunk az elso ellenorzo pontra, felgyulemlett a tomeg, baratommal egymasra neztunk es gyorsan megegyeztunk hogy ezt akkor kihagyjuk es huzunk tovabb. Masodik pontnal mar nem voltak annyian, kerdezte is a pecsetelo hogy hol az elso pecset. Innen tobbnyire bitumen  van meg homokos foldut ami rendkivul szorakoztato ha ekkora tomeg rugja elotted es a szel az arcodba viszi a port.


Kovetkezo pecsetelesi pont megint kihagy. Brutal tomeg. Mar felig agygorccsel kuszkodve kerulgetes tovabb. 


Vegre elertunk a Turul szoborhoz. Nem voltam meg fenn, elkepesztoen hatalmas, szep, latvanyos. A kilatas is jo lenne csak vaalahogy ezt is bekeretezi a tomeg.


Gyorsan le a lepcson, be a varosba majd a satorba. Itt papir megkap majd a masik satorban a kituzo es az emleklap. 


Alapvetoen az emberek kedvesek voltak, az utvonal egy resze meg szep is lett volna. De akkora tomeget engedni turazni az BOTRANY.


Tudom a penz az nagy ur, de remelem hogy hamar valtoztatnak ezen, mert ennek igy ertelme semmi az egegyadta vilagon. Olcsobb es egyszerubb elmenni egy hetkoznap reggel fel nyolckor elmenni a Deak terre es metrozni egyet. Ugyanaz az erzes, ugyanugy a tobbi ember buzos testet es lehelletet szivod magadba orakig akar.


Lehet ez a legregebbi teljesitmeny tura az orszagban, de az tuti hogy ez a leggazabb is ilyen szempontbol. Kar erte.


Jovok meg a Gerecsebe, de tuti hogy szervezett turan kivul.