Túrabeszámolók


Eger Városismereti Túra

hunkorodiTúra éve: 20172017.07.31 09:35:13

 Mit csinál a teljesítménytúrázó vasárnap? Általában nyaldossa az előző napi sebeit, relaxál..., de nem július 30-án, mert most vasárnap is volt lehetőség túrázni, méghozzá a városban. 


9 órakor volt a rajt az Ady Endre utcában, a vasútállomás mellett (ideális a helyszín - ingyenes parkolók, vasútállomás, SPAR a közelben). Eleinte pár gyülekező volt, majd gyorsan jöttek a többiek is, főként családok - 2-3-4 gyerekkel, de egyéni indulókkal is. Az előre regisztrált gyerekek máris frissítőt kaptak, ami jól esett a már akkor is közel 30 fokban. Gyors nevezés, és feladatlapátvétel és indulás Eger 30 nevezetesessége felé. A helyszínek jól megválasztott helyen voltak, tényleg körbevezettek a helyszíneken és az a jó, hogy nem mindenhova, hiszen így még évekre lesznek új helyszínek, amiért érdemes lesz bejárrni a várost. Mivel két nappal körábban már megjártuk a Sirok - Kékes távot OKT-n, így jól is esett ez a szinten tartó 12 km-es táv. 


Érkezéskor bőséges frissítő, gyümölcsök, mosolygós arcok vártak minket. A 11.40-es beérkezés jó volt és közben még fagyizni is tudtunk. Hát mondjatok még egy teljesítménytúrát, ahol ilyet is lehet?


Nekünk nagyon tetszett, jövőre is ott leszünk. Szervezés 5-ös, élmény 5-ös, azt kaptuk amire számítottunk. 


Ja, mondtam, hogy még Svédországból is volt résztvevő?