Vár a Szigligeti-vár!





Túrabeszámolók (0 db)vissza a listáhozJelmagyarázat

RendezõNyevrikel Zsolt
Levélcím: 80540 Balinka, Bányatelep 8. fsz. 3.
Telefon: (20) 412-2132
e-mail: nyevri@citromail.hu
 

Vár a Szigligeti-vár!
1
2010.12.31 Gy Nappal  Téli

Tetszőleges helyről kell a Szigligeti-várat megközelíteni.

Rajt:
Cél: Szigligeti-vár
Indítás: 12:00-16:00 óra Nevezési díj: 400 Táv (térképen): 0 km Szint (térképen): 0 m Szintidõ: 

Oklevél Kitûzõ Édesség

A helyszíni díjazás csak az előnevezőknek garantált. Nevezési díj: előzetesen 12.30-ig 300 Ft, a helyszínen 400 Ft.
Kedves sporttársak! Ismét vártúrát rendezek azzal a céllal, hogy aki szívesen megtekintené az említett várat megtehesse azt külön túraként Tapolcáról, Badacsonytördemicről, Szigligetről, stb. Továbbá az aznapi Fel a Badacsonyra! túra után is át lehet sétálni a várhoz. A helyszínen csak a december 26-ig előre nevezőknek garantálom a díjazást, a 30-ig nevezőknek már csak a kedvezményes nevezési díjat. Megkérnék mindenkit aki a helyszínen szeretné megkapni díjazását jelentkezzen időben, mert előre láthatólag 50 főre fogok rendelni, akinek postáznom kell, az várhatóan csak februárra készül el.
Lehetőség lesz A Várnak a várak túramozgalmam díjazásainak személyes átadására abban az esetben, ha az igazolásokat addig megkapom és ha ezt előre egyeztetjük.

Szeretettel várok minden érdeklődőt!
Nyevrikel Zsolt

A túra a Várnak a Várak! vártúra sorozat része.


Vártúra sorozat 2011!


Kedves sporttársak! Az eddigi pozitív visszajelzések alapján 2011-ben is folytatódnak vártúráim azzal a kis kiegészítéssel, hogy a rendszeres várlátogatók méltó díjazást kapjanak igyekezetükért. Sokan voltak korábban is,akik több túrámon is részt vettek már, nekik ezt utólag is nagyon köszönöm.
Ezért 2011-ben az alábbi új díjazásokkal jutalmazom a rendszeres teljesítőket az eddigieken felül:
Előre láthatólag 10 túrát fogok rendezni, aki ezek mindegyikén részt vesz, kupa díjazásban, aki legalább 5 túrát teljesít, érem díjazásban részesül. Nevezési lapok a vártúrákon lesznek megvásárolhatók.

A sorozatban résztvevő túrák:
02.26.: Vár a Szarkavár! (új díjazás lesz)
03.13.: Nagyvázsonytól Zádorvárig
04.17.: Thury-vár - Bátorkői-vár - Csiklingvár
05.15.: Vár a Somlóvár!
07.30.: Vár a Pákozdvár! (éjszakai - új díjazás)
08.13.: Vár a Csáki-vár!
09.25.: Tátika - Rezi - Sümeg
10.16.: Vár a Vitányvár! (új díjazás)
11.13.: Gerencsérvártól Csókakői-várig
12.31.: Vár a Hegyesdi-vár!

A díjazások átadása a Hegyesdi-várnál lesz, vagy előzetes megbeszélés alapján egyeztetett helyszínen. A túrák időpontjai a későbbiekben változhatnak, ezért érdemes a TTT honlapot figyelni, ahol a túrák a rendezés időpontja előtt várhatóan 4 héttel kerülnek meghirdetésre. További részleteket ott, vagy az alábbi elérhetőségeken lehet szerezni:
Nyevrikel Zsolt, cím: 8054 Balinka Bányatelep 8. fsz. 3. ; Telefon: 20-4122132, 70-5054869 ; e-mail: nyevri@citromail.hu

Szeretettel várok minden érdeklődőt!
Nyevrikel Zsolt



Várnak a várak!

A 2009-ben útjára indított Várnak a Várak! túramozgalom célja: Magyarország ismert és kevésbé ismert várainak megismertetése a túrázni vágyókkal.
A teljesítés menete: kérésre elküldöm az adott várhoz tartozó igazolólapot, ami tartalmaz egy rövid történeti leírást, és a legegyszerűbb megközelítési lehetőséget.
Az igazolás módja: ahol van bélyegző ott azzal, ahol nincs, ott elfogadom a helyszínen készült fényképet, amiről a vár és lehetőleg a túrázó is felismerhető. Továbbá régebbi igazolások is jók teljesítmény- egyéni túra vagy más túramozgalmon belüli felkereséssel, ami hitelesen igazolja az adott vár meglátogatását. Elfogadom a mozgalom indulása előtti igazolásokat is.
Nevezési díj: váranként 300 Ft.
Díjazás: váranként oklevél és kitűző.
Felkereshető várak listája: Csiklingvár, Vitányvár, Pákozdvár, Essegvár, Hölgykővár, Gerencsérvár, Csáki-vár, Bakonyújvár, Eger, Sárospatak, Sárvár, Siklós, Veszprém, Kőszeg, Csesznek, Nagyvázsony, Hollókő, Visegrád, Komárom ( Monostori, Csillag és Igmándi erőd is), Diósgyőr, Boldogkő, Sirok, Füzér, Salgó, Kisnána, Várgesztes, Ónod, Regéc, Cserépvár, Edelény, Monok, Somló, Szádvár, Szendrő, Benevár, Csobánc, Buják, Budai, Csókakő, Gyula, Esztergom, Drégely, Döbrönte, Kereki, Pécsvárad, Pácin, Nógrád, Mosonmagyaróvár, Máré, Kisvárda, Rezi, Várpalota, Vaja, Tátika, Tata, Szigliget, Szigetvár, Sümeg, Simontornya, Szarkavár, Bátorkői-vár, Somoskő Zádorvár, Szerencs, Szandavár, Ugod, Mohosvár, Csorbakő.
A díjazások kiosztása mindig az aktuális helyzetnek megfelelően történik, ha épp elfogyott az adott várhoz tartozó, 1-2 hónap várakozás után biztosan tudom küldeni. A lista tájékoztató jellegű, az adott igényeknek megfelelően folyamatosan igyekszem bővíteni a várak listáját.
Szervező: Nyevrikel Zsolt, E-mail: nyevri@citromail.hu, Telefon: 06-20-412-21-32, 06-70-505-48-69. Posta: 8054 Balinka Bányatelep 8. fsz.3.

 

Letöltések száma: 1868. Módosítva: 2010.12.14