Pozsonyi csata Emléktúra (30km, vezetett, előjelentkezés!, Ausztria)





Túrabeszámolók (2 db)vissza a listáhozJelmagyarázat

RendezõOrbán Imre
Levélcím: 8523 Egyházaskesző, Kossuth Lajos utca 7.
Telefon: (70) 942-4410
e-mail: bakonyturistaja@googlemail.com
e-mail: orban66@freemail.hu
honlap: http://www.bakonyturistaja.eoldal.hu
 
RendezõHit Pajzsa Nemzeti Egylet
www.bakonyturistaja.blogspot.hu
www.bakonyturistaja.eoldal.hu
www.trianon-emlekturak.hupont.hu
honlap: http://www.bakonyturistaja.blogspot.hu
 

Pozsonyi csata Emléktúra (30km, vezetett, előjelentkezés!, Ausztria)
1
2012.07.07 Gy Nappal

Bad-Deutsch-Altenburg /Németóvár/ Templom-hegy - Boldogságos Szűz Mária templom - Kűmedrű-patak /Borostyánkő-út/ - Carnuntum Múzeum - 2-es amfiteátrum - Güntherhöhle /Günther-barlangja/ - Vörös-kereszt - Hexenberg /Boszorkány-hegy/ - Hundsheimer Berg /Hunok Otthonának Hegye/ - Hainburg vasútállomás - Röthelstein várrom - Braunsberg /Barna-hegy/ - Duna-Morva összefolyás - Schlossau brücke - Wolsthal - Hainburg - Hainburgi vár - Duna-part - kurgán - Bad-Deutsch-Altenburg /Németóvár/ Templom-hegy

Rajt:Cél: Bad-Deutsch-Altenburg /Németóvár/ Templom-hegy
Indítás: 8:00-8:30 óra Nevezési díj: 600 Táv (térképen): 34,7 km Szint (térképen): 916 m Szintidõ: nincs MTSZ pontszám: 70,5 MSTSZ pontszám: C43/9

Emléklap Kitûzõ

A túrán csak előnevezéssel lehet részt venni. Előnevezni (július 1.-ig) a következő e-mail címen lehet: bakonyturistaja@googlemail.com. A túrák nevezési díja 600 Ft, mely magába foglalja az emléklap, kitűző, itiner és a szervezés díját. A teljesítménytúrán szolgáltatás, biztonsági ember nincs. A Pozsonyi csata Emléktúrán szolgáltatás nincs.
Vízvételi lehetőség: Bad Deutsch Altenburg, Hainburg, Vörös-kereszt, Wolfsthal.

Miért nincs szolgáltatás a túrán? Ennek több oka van. A legfontosabb, hogy nem kívánunk hozzájárulni a szolgáltatás „melléktermékével”, a szeméttel, a környezet szennyezéséhez. Minimalizálni kívánjuk az egylet és a teljesítő költségeit. Túráinkon vissza szeretnénk szoktatni a közönséget az „öngondoskodásra”. Egy teljesítménytúra értékét ne a szolgáltatások mennyisége határozza meg, hanem a táj és építészeti emlékek szépsége, a túra nehézsége és az újra élt élmény. A mi túráinkon a teljesítő mindezeket meg fogja kapni. A túráinkon mindenki a saját felelősségére vesz részt, az egylettől kártérítés nem igényelhető.

A rajt helyszínére mindenki egyénileg utazik ki. Vízvételi lehetőség: Bad-Deutsch-Altenburg, Hainburg, Hundsheim, Petronell-Carnuntum.

 

Letöltések száma: 1524. Módosítva: 2012.04.23