Ébredő Természet vetélkedős gyalogtúra





Túrabeszámolók (1 db)vissza a listáhozJelmagyarázat

RendezõHérics Természetjáró és Turisztikai Sportegyesület
Levélcím: 3033 Rózsaszentmárton, Bányász u. 10.
e-mail: hericsttse@gmail.com
honlap: http://www.herics.hu
 
RendezõMolnár Zsolt
Levélcím: 3033 Rózsaszentmárton, Arany J. út 29.
Telefon: (70) 596-7776
e-mail: hericsttse@gmail.com
 
RendezõRózsa Attila
Levélcím: 3033 Rózsaszentmárton, Bányász út 6.
Telefon: (70) 611-18-16, (30) 446-30-10
e-mail: rozsa.attila.rozsa@gmail.com
 
honlap: http://www.matra-tura.hu

Ébredő Természet vetélkedős gyalogtúra
23
2013.03.23 Gy Nappal

A Mátra alja csodálatos dombjai közé Rózsaszentmártonba csábítalak benneteket, s mindazokat, akik szeretik a szép tájat, a friss levegőt és a természetet. Ragyogó alkalom ez iskolás csoportok, baráti társaságok, családok részére, hogy megmérkőzzenek egymással. A Hérics Természetjáró és Turisztikai SE 23. alkalommal rendezi meg ezt a túrát, melynek fő célja, hogy kicsit játékosan minél többet tudjunk meg a minket körül ölelő természetről, s mindezt a szabadban sajátítsuk el.
A túra 15km-es (480m szint k.) és egy kb. 5km-es ovis útvonalán 5 (az ovis távon 3) állomáspont működik ezeken növényekkel, állatokkal, kőzetekkel, gombákkal kapcsolatos kérdések és ügyességi feladatok várják a csapatokat. Segédanyag (határozók, stb.) használata tilos, valamint az ovis kategóriában a kísérők nem segíthetnek a feladat megoldásban!
Figyelem a túrán önállóan kell végig haladni a csapatoknak! Túravezető nincs, de minden csapat kap részletes útvonalleírást és térképvázlatot, valamint az útvonal nagy része jelzett turistaúton vezet, vagy ahol nem, ott szalagozás segíti a tájékozódást!

Rajt:Cél: Rózsaszentmárton, Művelődési ház
Indítás: 7:00-9:30 óra Nevezési díj: 900 Táv (térképen): 15 km Szint (térképen): 480 m Szintidõ:  MTSZ pontszám: 32

Emléklap Kitûzõ Ital Szendvics Ivóvíz a rajtnál Ivóvíz a célnál

Figyelem! Előnevezéssel 200 Ft/ fő kedvezmény jár a nevezési díjból! Előnevezni március 20-ig lehet, a www.matra-tura.hu oldalon az erre a célra kialakított felületen. Fontos, hogy az előnevező csapatoknak pontosan kell megadniuk a csapattagok nevét is nem csak létszámot.
A túra időpontja: 2012. 03. 23. szombat
Rajt-cél: Rózsaszentmárton, Művelődési ház
Nevezés:
- 15km-en(alsós, felsős, felnőtt): 07:00-9:30-ig
- 5km-en (ovisoknak): 08:30-10:00-ig

1-4 fős csapatok nevezhetnek. Kategóriák: ovis, ált.isk. alsó-, felső tagozat, felnőtt. A csapat kategóriáját a legidősebb csapattag életkora határozza meg. Kivétel ez alól az ovis kategória, ahol csak felnőtt kísérővel lehet indulni, ezért itt 2-6 főből állhat egy csapat.
Kérjük a 10 főnél nagyobb csoportok részvételi szándékukat március 20.-ig jelezzék! 100Ft/fő kedvezmény Mátra kártya felmutatása esetén, valamint Hérics TTSE tagjainak 50% kedvezmény a nevezési díjból. nevezési lap letölthető honlapunkról, melynek kitöltése csökkenti a nevezés időtartamát a rajtban.
A résztvevők kitűzőt, emléklapot, zsíroskenyeret, üdítőt kapnak. Az 1.-2.-3. helyezettek oklevelet, érmet, meglepetés ajándékot, a legügyesebbek serleget vihetnek haza. Rózsaszentmárton megközelíthető Hatvanból, Gyöngyösről, Selypről buszjáratokkal. Szállás lehetőség csak előzetes helyfoglalással: a Turistaszállón. érdeklődni: www.rozsaszentmarton.hu Ha a túra elnyerte tetszésedet és ennél többre vagy kíváncsi, akkor keress a rendezői elérhetőségeinken.

 

  

 Ébredő Természet 2013 vetélkedős gyalogtúra 2013.03.23, adó 1 %


 A Mátraalja csodálatos dombjai közé Rózsaszentmártonba csábítalak benneteket, s mindazokat, akik szeretik a szép tájat, a friss levegőt és a természetet. Ragyogó alkalom ez iskolás csoportok, baráti társaságok, családok részére, hogy megmérkőzzenek egymással. 

 A Hérics Természetjáró és Turisztikai SE 23. alkalommal rendezi meg ezt a túrát, melynek fő célja, hogy kicsit játékosan minél többet tudjunk meg a minket körül ölelő természetről, s mindezt a szabadban sajátítsuk el. A túra 15km-es és egy kb.5km-es ovis útvonalán (480m szint k.)5 (az ovis távon 3) állomáspont működik ezeken növényekkel, állatokkal, kőzetekkel, kapcsolatos kérdések és ügyességi feladatok várják a csapatokat. Segédanyag (határozók, stb.) használata tilos, valamint az ovis kategóriában a kísérők nem segíthetnek a feladat megoldásban!

 Figyelem! Előnevezéssel 200 Ft/ fő kedvezmény jár a nevezési díjból! Előnevezni március 22-én, 17:00 óráig lehet.

 

ado2013Kérjük, adója 1%-val támogassa a Hérics Természetjáró és Turisztikai Sportegyesület működését!

Bővebben itt olvashatsz

 

 Támogatóink:

A Földgömb magazinAdrenalin parkÁgasvár turistaházBorpalota KftBükki Nemzeti ParkEgererdő ZRTÉLPAK ZRTGrisportGyöngyös-Mátra Turisztikai Közhasznú Egyesület (TDM)Magyar Természetjáró SzövetségMátra Múzeum GyöngyösMátrahegy.huRózsaszentmártoni Községi ÖnkormányzatTengerszem-TúrafelszerelésZagyvaság Vidékfejlesztési Közhasznú Egyesület, Bognár Méhészet, Gyöngyös, Sípos borászat, Gyöngyös, Soós Borászat, Gyöngyöspata, Szabó méhészet, Gyöngyös, +1 ismeretlen támogató

 

Hérics TTSE vezetősége

 

 

 2013. Március 06. Szerda, 15:27

 

Letöltések száma: 1833. Módosítva: 2013.03.12