BikeSafe BRM túra Hosszú táv 84K/Rövid táv 54K (Új! Kerékpáros)





Túrabeszámolók (1 db)vissza a listáhozJelmagyarázat

RendezõSzékely-Molnár Ákos
Telefon: (20) 211-8808
e-mail: szmakos@yahoo.com
honlap: http://www.brmturak.hu
 

BikeSafe BRM túra Hosszú táv 84K
1
2014.05.31 K Nappal

Eplény - Olaszfalu - Felsőpere - Tés - Csőszpuszta - Bakonycsernye - Súr - Ácsteszér - Súr - Bakonycsernye - Csetény - Dudar - Nagyesztergár - Zirc - Eplény

Rajt:Cél: Eplény, Bringaréna
Indítás: 8:00-9:00 óra Nevezési díj: 2000 Táv (térképen): 84 km Szint (térképen): 954 m Szintidõ: 7 óra MTSZ pontszám: 51,5

Oklevél Plakett

BikeSafe BRM túra Rövid táv 54K
1
2014.05.31 K Nappal

Eplény - Olaszfalu - Felsőpere - Tés - Csőszpuszta - Csetény - Dudar - Nagyesztergár - Zirc - Eplény

Rajt:Cél: Eplény, Bringaréna
Indítás: 8:00-9:00 óra Nevezési díj: 2000 Táv (térképen): 55 km Szint (térképen): 772 m Szintidõ: 7 óra MTSZ pontszám: 35,2

Oklevél Plakett

Mindkét távhoz:
A két táv esetében azonosak a részvételi feltételek és az ezekhez tartozó túrakártyák is egységesek. Ennek megfelelően útközben szabadon el lehet dönteni, hogy ki melyik távon akar részt venni.
A túra egyénileg és csoportosan is teljesíthető.
Előnevezni 2014. május 10-ig lehet. Az előnevezés díja 1.500 Ft. Ezt követően, valamint a helyszínen a nevezési díj 2.000 Ft.
A nevezési díj a következőket foglalja magába: részletes itiner, valamint a túrát sikeresen teljesítőknek egy oklevél és egy fából készült érem. Utóbbiakat az utó- és a helyszínen nevezőknek később, postai úton küldjük el.

A nyugodt, nem verseny szellemű túrázás érdekében a honlapon az eredmények között nem kerülnek majd feltüntetésre az időeredmények, csak a sikeres teljesítés ténye.
A túra önellátó jellegű. Ebből kifolyólag csak a túra által megkövetelt állapotú kerékpárral és állóképesség birtokában javasoljuk a részvételt. Fejvédő és láthatósági mellény használata ajánlott! A túra nem lezárt útvonalon halad, ezért a KRESZ szabályainak betartása kötelező!
Kedvezőtlen időjárás veszélye esetén a túra másnap, 2014. június 1-jén, azonos időpontban kerül megrendezésre. Amennyiben az új időpont nem felel meg valakinek, akkor visszafizetjük a nevezési díját.
Tájékozódás: A túrához részletes útvonalleírást biztosítunk.
Az ellenőrző állomások egy-egy kiemelt környékbeli nevezetességnél kerültek kijelölésre. Célszerű ezeket is megtekinteni. A belépő díj Tésen 300 Ft, Csetényben ingyenes.

A túra a biciklizés örömén túl a természeti és a kulturális örökségünk megismerését is elő kívánja mozdítani. Ennek megfelelően mindenkit arra kérünk, hogy óvja, védje útközben a környezetét, ne hagyjon maga után semmilyen szemetet.

 

Letöltések száma: 1392. Módosítva: 2014.03.18