Boldog Bátori László emléktúra 12 (Délutáni túra! Előnevezés 02.15-ig!)

Túrabeszámolók (2 db)vissza a listáhozJelmagyarázat

RendezõHit Pajzsa Nemzeti Egylet és Területi Honvédelmi Klub
 
RendezõOrbán Imre
Levélcím: 8523 Egyházaskesző, Kossuth Lajos utca 7.
Telefon: (70) 9424-410
e-mail: bakonyturistaja@googlemail.com
 

Boldog Bátori László emléktúra 12
4
2017.02.25 Gy Nappal  Téli

Szépjuhászné - Budaszentlőrinci pálos kolostor romjai - Hárs-hegyi-nyereg - Bátori barlang - Hárs-hegy - Szépjuhászné - János-hegy - Szent Anna kápolna - Kossuth Lajos emlékmű - Tündér szikla - Budakeszi út - Kurucles - Hárs-hegyi-nyereg - Budaszentlőrinci pálos kolostor romjai

Rajt:Cél: Szépjuhászné, Étterem
Indítás: 12:00-14:00 óra Nevezési díj: 1000 Ft Táv (térképen): 12,6 km Szint (térképen): 577 m Szintidõ: célzárás MTSZ pontszám: 31,3 MSTSZ pontszám: E17/5 TTT pontszám: 19,8

Oklevél Jelvény

Rajtidő: 12:00-14:00, nappali túra!
Célzárás: 17:00.
A túrán csak az előnevezéssel résztvevőknek tudjuk biztosítani a díjazást. Az aki előnevezés nélkül vesz részt a túrán, részére a díjazást egy későbbi túránkon adjuk át.
Előnevezés a következő űrlapon. Előnevezési határidő: február 15.

A túra nevezési díja magába foglalja az emléklap, kitűző, itiner és a szervezés díját. A teljesítménytúrán biztonsági ember nincs.
Írószer szükséges!
A 14 év alatti túrázók, valamint a fogyatékkal élők rendezvényeinken 50% kedvezménnyel indulhatnak.
A túra a Budapest Kupa, Hit Pajzsa Turistája és a Magyarország Turistája túramozgalom része.
Térkép: a Budai-hegység turistatérképe.

A Hit Pajzsa Nemzeti Egylet által szervezett túrákon azért nincs szolgáltatás, mert nem kívánunk hozzájárulni a szolgáltatás „melléktermékével”, a szeméttel, a környezet szennyezéséhez. Minimalizálni kívánjuk az egylet és a teljesítő költségeit. Túráinkon vissza szeretnénk szoktatni a közönséget az „öngondoskodásra”. Egy teljesítménytúra értékét ne a szolgáltatások mennyisége határozza meg, hanem a táj és építészeti emlékek szépsége, a túra nehézsége és az újra élt élmény. A mi túráinkon a teljesítő mindezeket meg fogja kapni. A túráinkon mindenki a saját felelősségére vesz részt, az egylettől kártérítés nem igényelhető.

GPS track. és Itiner letölthető.

 

Letöltések száma: 665. Módosítva: 2017.01.05