Könyvbemutató ajánló - Felfedezések a föld alatt - Magyarország új barlangjai

Hamarosan megjelenik a “Felfedezések a föld alatt” című könyv, amely az elmúlt évtized hazai barlang-felfedezéseiről szól.

A könyv a barlangokat a feltárók szemszögéből mutatja be, a felfedezések történetét is megpróbálja visszaadni, számos képpel és grafikával. A könyv szerzői az ország különböző tájain sikereket elért barlangkutatók közül kerültek ki (hogy pontosan mely barlangokról szól és kik a szerzők, ez is kiderül a bemutatón), főszerkesztője Slíz György (A Pilis Barlagjai teljesítménytúra rendezője), kiadja a Szent Özséb Barlangkutató Egyesület.
Bemutató: 2014. március 27. (csütörtök) 18-19 óráig (utána vásárlási lehetőség és dedikálás) a TIT-ben (TIT Stúdió Egyesület, Bp. XI. ker, Zsombolyai u. 6. (térkép link))
A bemutató után (és csak akkor) jelentős kedvezménnyel lehet megvásárolni a könyvet, tehát már csak ezért is érdemes eljönni.
(Aki csak vásárolni szeretne, az 19 órára érkezzen, mert az előadás alatt még nem lesz rá lehetőség. 20h-ig biztosan ott leszünk.)
Aki a bemutatóról lemaradt, később is megvásárolhatja a könyvet (persze nem a bemutatói kedvezményes áron) a kiadói átvevőhelynek tekinthető Speleo Sportboltban (1094 Budapest, Balázs Béla utca 30.), illetve elküldjük postán is, amennyiben itt a www.foldalatt.hu honlapon megrendeli. 

A kiadást a Nemzeti Kulturális Alap valamint a Magyar Pálos Rend is támogatta.

Felfedezések a föld alatt - könyvbemutató