Andrási Gábor - Teljesítménytúra igény felmérés

Teljesítménytúra igény felmérés!

Andrási Gábor vagyok, és egy kis felhívásra szeretném minden teljesítménytúrázó figyelmét fölhívni. Arra kérlek most benneteket, hogy nyilvánítsatok véleményt egy internetes szavazás keretében: MELY túráim kerüljenek megrendezésre a jövõben?! Az elmúlt években jó néhány túrát szerveztem (több-kevesebb sikerrel) azonban mostanra úgy látszik, hogy ki kell kérnem a Ti véleményeteket is hogy dönteni tudjak e teljesítménytúráknak a sorsáról.
Arra kérném minden eddigi túrám résztvevõjét (de azokat is, akik nem vettek még részt rajtuk) döntsenek helyettem az alább sorolt teljesítménytúra rendezvényekrõl:

Dunakanyar 60,30,15
Börzsöny-bérc 60,35,25
Hegyre fel, negyedszer!
Mátra Bátra éjszakai teljesítménytúra
Bükkerdõ Tájékozódási Futam
Mt. Gerecse (csillagtúra)

Várom tehát a szavazataitokat ezen túrákra! A levélben csupán egyetlen pofonegyszerû kérdésre kell választ adnotok: megrendezésre kerüljenek-e a túrák, vagy SEM a jövõben??? Külön-külön, tehát túránként kérném a szavazatokat! A leveleiteket ide várom: 5hegyseg@gmail.com, és mivel hogy még ezzel is fáradozni kényszerül (aki leadja voksát) ezért ÉN mindenkinek személyes választ ígérek a szavazatára! Végezetül, amennyiben érkezik elégséges számú (min. 100) szavazat a túrákra, akkor a három hét múlva sorra kerülõ Teljesítménytúra Egyeztetés idõpontjáig mindenkinek nyilvánosságra hozom a szavazatok eredményét!!!
Köszönöm elõre is mindenkinek a Véleményét...

Sporttársi üdvözlettel: egy Túrarendezõ