Jelzésfestõ tanfolyam - 2010 január, Budapest (BTSSZ)

Felhívás
Jelzésfestõ, létesítmény ellenõrzõ, és karbantartó tanfolyamot indítunk, melynek keretén belül oktatunk, felvilágosítunk technikai, gyakorlati és jogi kérdésekben.

A BTSSZ Technikai és Természetvédelmi, Természetismereti Bizottsága rendezésében 2009-ben továbbképzõ tanfolyamot indítottunk, melynek tapasztalatait figyelembevéve, 2010-ben is meghírdetünk. Bízunk benne, hogy a turistaútjelzések karbantartásáról érdeklõdõk és részvenni kívánó Budapesti természetbarátok minél többen fognak jelentkezni. Kérjük a szakosztályvezetõket, kerületi vezetõket, hogy arra alkalmas sporttársakat ösztönözzenek a tanfolyam elvégzésére. Legyen minden kerületben egy jelzésfestõ csoport, szakosztályokban legalább 1 fõ aki segíti ezt a tevékenységet.
A tanfolyam a 3 elméleti és 1 gyakorlati részbõl áll. Az elméleti oktatást szerdánként délután 17-órától kb. 19 óráig, illetve a gyakorlati részt szombaton délelõtt 9-órától 14-óráig tartjuk. A tanfolyam január, február, és március idõszakban kerül megrendezésre.

1, 2010.01.13 - A jelzésfestés technikája, eszközei, gyakorlata. Elõadó: Kremser Ferenc. Helye: BTSSZ iroda.
2. 2010.02.10 - Szervezési, adminisztrációs, költség-elszámolási kérdések. Elõadó: Kremser Ferenc és Vanek Zsuzsa. Helye: MTSZ központ nagyterme
3. 2010.03.10 - Jogi erkölcsi, természetvédelmi kérdések: Elõadó:, Lomniczi Gergely, Háncs Péter. Helye: Budapesti erdészet központja, elõadó terem.
4. 2010.03.20 - Szombat Gyakorlati oktatás: Oktató és túravezetõ Ákos Levente, Helye: Budai hegység.

Azok a sporttársak akik a kötelezõ gyakorlati oktatáson nem tudnak részt venni, bepótolhatják a technikai bizottság valamely jelzésfestõ túráján. A tanfolyam elvégzésérõl ezután kaphatják meg az emléklapot és az igazolványt.
Az elmúlt évben Tanfolyam elvégzésérõl 19 fõ kapta meg az igazolványt.

Minden Természetkedvelõ és természetvédõ sporttársat szeretettel várunk!

Jelentkezni és érdeklõdni lehet:
Technikai bizottság vezetõjénél: Kremser Ferenc Mob: 30/3057119, Kremser Ferenc: otse@t-online.hu
Természetvédelmi és Természetismereti bizottságnál: Telek György Mob:30-257-9601, telekg@freemail.hu
BTSSZ Fõtitkáránál: Vanek Zsuzsa. info@btssz.hu.

BTSSZ Technikai Bizottság és BTSSZ Természetvédelmi és Természetismereti Bizottság
BUDAPESTI TERMÉSZETBARÁT SPORTSZÖVETSÉG. 1053. BUDAPEST, CURIA U. 3. TELEFON: 266-5924; FAX: 317-9466. E-mail: btssz@btssz.hu, info@btssz.hu, fotitkar@btssz.hu, web: www.btssz.hu