Bükk Fennsík 25-50 km-es teljesítménytúra - ELMARAD!

Tisztelt Teljesítménytúrázók Társasága, továbbá valamennyi Természetjáró Szakosztály, illetve Természetjáró Egyesület Részére!

 Elmarad a Bükk Fennsík 25-50 km-es teljesítménytúra!

  

Sajnálattal tájékoztatunk minden Kedves érdeklődőt, hogy a Vasutas Természetjárók Bükki Egyesülete által 2010. június 12-re meghirdetett

Bükk Fennsík 25-50 km-es teljesítménytúra

a rendkívüli időjárás miatt balesetveszélyes, ezért elmarad. Teljesítménytúránkat a Teljesítménytúrázók Társaságával történő egyeztetést követően egy későbbi időpontban kívánjuk megrendezni. Az új időpontot igyekszünk minél előbb közölni. Kérjük a Tisztelt Teljesítménytúrát kedvelőket, hogy minél szélesebb körben igyekezzenek egymást értesíteni rendezvényünk elmaradásáról. Mellékeljük az Északerdő Zrt. tájékoztatóját, amely természetjáró egyesületeknek, illetve a lakosságnak szól. 

Tisztelettel: Kovács László, VTBE ügyvivő

 

2010. június 2.

 

 

 

Az ÉSZAKERDŐ Zrt. tájékoztatja a lakosságot, a kirándulókat, hogy a rendkívül csapadékos időjárás következményeként tömegesen dőlnek ki fák, emellett a kőomlások, talajcsúszások, nagyerejű vízátfolyások is közvetlen életveszélyt jelentenek!
Nyomatékosan kérjük, hogy ne tartózkodjanak az erdőkben, ne közlekedjenek az erdei utakon!
Kérjük, segítsék az erdőgazdaság munkáját azzal, hogy nem közelítik meg a veszélyeztetett területeket, melynek őrzése nagyságából adódóan megoldhatatlan