Túrabeszámolók


KINIZSI SZÁZAS és Terep Százas (2006-2008)

efemmTúra éve: 20052005.05.30 12:03:29
Kinizsi 100 / TTB depó 2005.

Szeretnék én is gratulálni a teljesítõknek! (Az összes többi túrázónak szintén!)
Külön Povyáginak és Tibetnek az elsõ 100-asukhoz!
Örülök, hogy a TTB depót olyan sokan igénybevettétek. Legközelebb a Péliföldszentkereszti depó pontot valószínüleg célszerû lesz áthelyezni a Tokodi pincékhez.
A depóautóból még nem pakoltam ki, így azt sem tudom, hogy mit hagytatok nálunk, de amint meglesz jelzem. Eddig csak egy bicskát találtunk, még a Vértestolnai depónál, a kempingszékeink mellett, akinek hiányzik szóljon.
Ha valakinek van ötlete, hogy mit fogyasztana vagy használna szívesen legközelebb egy hasonló depónál, az is érdekelne. A túra alatt csak a kálciumos pezsgõtabletta, több kóla és mégtöbb fásli merült fel.
Végül rajt+cél+ 4 depópontot üzemeltettünk (a tervekhez képest még egyet Tornyópuszta elágazásnál), a nyitási idõk teljesen jók voltak :), és a zárásra is mindig percre pontosan odaért DieM.
Köszönöm offtopik Péternek a sofõrködést, Pygmeának a sok gyümölcsöt és egyéb finomságokat illetve a segítségét a depóban és a szervezésében, valamint Bandikaa munkáját, aki a 40-es táv teljesítése után szállt be a depóba. (A TTB depó-t népszerûsítõ logót is neki köszönhetitek.)
Kinizsi100/TTB depó fotóim.

efemm.