Túrázz a vonatért!

Túra az 1896-ban átadott millenniumi vasútvonal megmaradásáért!
VII. túranap
2007. szeptember 29. (szombat)

Immáron hetedik alkalommal szervezünk gyalogos túrát a 11-es számú (Gyõr-Cuha-völgy-Zirc-Veszprém) vasútvonal megszüntetése ellen tiltakozva, hiszen a vasútvonal sorsa még mindig bizonytalan. Kiránduljunk együtt, és mentsük meg a Cuha-völgyi vasutat a bezárástól!

Találkozás: Porva-Csesznek vasútállomáson 8. 30 -9. 30 között. (Veszprémbõl 8.09-kor indul a vonat).
Túra részvételi feltételei: elõzetes jelentkezés és támogatói jegy: 300 Ft/fõ, ami tartalmaz: egy darab emlékkitûzõt, egy vasúti jegyet, amelyet a kimutatható személyforgalom növekedés érdekében a szervezõk váltottak meg Zirc állomáson, és a túrára készített emlékbélyegzõ lenyomatát és egy emléklapot. Minden résztvevõ, aki a támogatói jegyet megvásárolja, hozzájárul a vasútvonal fenntartásához!

Biztosított és ajánlott útvonalak:
1. Biztosított útvonal (túravezetõink által): Porva-Csesznek vasútálllomás > Cuha-völgy > Vinye vasúti megállóhely. Túratáv: 6 km, kellemes séta minden korosztálynak.
2. Ajánlott útvonal még: Porva-Csesznek vasútállomás> Zörög-hegy> Csesznek vára> Vinye vasúti megállóhely. Túratáv: 15 km, látványos túraútvonal!

* A túrán, 18 éven aluliak csak szülõi felügyelettel vehetnek részt!
* A túrán mindenki saját felelõsségére vesz részt!
Elõzetes jelentkezés szükséges! Szeptember 26-ig (szerda)
Jelentkezés és információ: Mészáros András 06 (20) 471-4056, Gyenes Viktor 06 (30) 466-7555 (kizárólag munkanapokon 15. 00 -19. 00), E-mail: meszarosandras@invitel.hu, gyenesviktor@freemail.hu