Év Kerékpáros Teljesítménytúrázója (ÉVKTT)


A 2022. évtől már nem írja ki a TTT az Év Kerékpáros Teljesítménytúrázója címet. Sajnos a kerékpáros
elismerő cím iránti érdeklődés nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, sok kategóriában nem is
volt pályázó, vagy kevesebb, mint három. Az elismerést nem sikerült a szükséges mértékben
felfuttatni, nem vált a kerékpáros teljesítménytúrázók között elismert versengési lehetőséggé.

 
Év Kerékpáros Teljesítménytúrázója 2021 pályázat

Év Kerékpáros Teljesítménytúrázója 2021 eredmények

Az Év Kerékpáros Teljesítménytúrázója (ÉVKTT) 2021. A Teljesítménytúrázók Társasága által 2015-ben alapított, Az Év Kerékpáros teljesítménytúrázója elismerő címek odaítélésére 7. alkalommal kerül sor. Az elismerő cím és a díjak célja a kerékpáros teljesítménytúrázásban elért nagyobb teljesítmények méltó elismerése, még nagyobb eredményekre és ezáltal az egészséges életmódra való ösztönzés. Az elismerő cím bármely túrázó számára nyitott, egyesületi tagság nem feltétel. Díjak odaítélésére hat életkori kategóriában kerül sor, férfi-női (fiú-lány) bontásban, egyes kategóriák életkori súlyszorzót alkalmaznak, a különböző kategóriák összehasonlíthatósága érdekében. A díjazás a helyezetteknek érem és oklevél, illetve a férfi-női összesített győzteseknek serleg.

A pályázók száma 2021. túraévben: 11 fő, ez pontosan azonos az előző évhez képest.
Az Év Kerékpáros  Teljesítménytúrázói összesen 12 460 km-t kerékpároztak, 102 676 m szinttel. A legtöbb megtett táv 3 157 km, a legtöbb szint 27 417 m volt. Női/lány pályázó 3 fő, férfi 8 fő.

Az TTMR-ÉVTT-ÉVKTT-HALEG minősítésekhez használható pályázati adatlap (2021.) és a Túrastatisztika 2021 külön excel (XLSX) fájlokban találhatók!
(letöltése: jobb gomb, Cél mentése másként / Hivatkozás mentése más néven.)
(Régi office verziókhoz XLSX helyett XLS verziók: adatlap és statisztika.)

A beküldés módjai és határideje a TTMR pályázatnál!

 
Év Kerékpáros Teljesítménytúrázója 2020 pályázat

Év Kerékpáros Teljesítménytúrázója 2020 eredmények

Az Év Kerékpáros Teljesítménytúrázója (ÉVKTT) 2020. A Teljesítménytúrázók Társasága által 2015-ben alapított, Az Év Kerékpáros teljesítménytúrázója elismerő címek odaítélésére 6. alkalommal kerül sor. Az elismerő cím és a díjak célja a kerékpáros teljesítménytúrázásban elért nagyobb teljesítmények méltó elismerése, még nagyobb eredményekre és ezáltal az egészséges életmódra való ösztönzés. Az elismerő cím bármely túrázó számára nyitott, egyesületi tagság nem feltétel. Díjak odaítélésére hat életkori kategóriában kerül sor, férfi-női (fiú-lány) bontásban, egyes kategóriák életkori súlyszorzót alkalmaznak, a különböző kategóriák összehasonlíthatósága érdekében. A díjazás a helyezetteknek érem és oklevél, illetve a férfi-női összesített győzteseknek serleg.

A pályázók száma 2020. túraévben: 11 fő, ez 48%-os csökkenés az előző évhez képest, a további évekre növekedést várunk.
Az Év Kerékpáros  Teljesítménytúrázói összesen 8 945 km-t kerékpároztak, 56 214 m szinttel. A legtöbb megtett táv 2356 km, a legtöbb szint 16351 m volt. Női/lány pályázó 1 fő, férfi/fiú 10 fő.

Az TTMR-ÉVTT-ÉVKTT-HALEG minősítésekhez használható pályázati adatlap (2020.) és a Túrastatisztika 2020 külön excel (XLSX) fájlokban találhatók!
(letöltése: jobb gomb, Cél mentése másként / Hivatkozás mentése más néven.)
(Régi office verziókhoz XLSX helyett XLS verziók: adatlap és statisztika.)

A beküldés módjai és határideje a TTMR pályázatnál!
 

Év Kerékpáros Teljesítménytúrázója 2019 pályázat

Év Kerékpáros Teljesítménytúrázója 2019 eredmények

Az Év Kerékpáros Teljesítménytúrázója (ÉVKTT) 2019. A Teljesítménytúrázók Társasága által 2015-ben alapított, Az Év Kerékpáros teljesítménytúrázója elismerő címek odaítélésére 5. alkalommal kerül sor. Az elismerő cím és a díjak célja a kerékpáros teljesítménytúrázásban elért nagyobb teljesítmények méltó elismerése, még nagyobb eredményekre és ezáltal az egészséges életmódra való ösztönzés. Az elismerő cím bármely túrázó számára nyitott, egyesületi tagság nem feltétel. Díjak odaítélésére hat életkori kategóriában kerül sor, férfi-női (fiú-lány) bontásban, egyes kategóriák életkori súlyszorzót alkalmaznak, a különböző kategóriák összehasonlíthatósága érdekében. A díjazás a helyezetteknek érem és oklevél, illetve a férfi-női összesített győzteseknek serleg.

A pályázók száma 2019. túraévben: 21 fő, ez 35%-os csökkenés az előző évhez képest, a további évekre növekedést várunk.
Az Év Kerékpáros  Teljesítménytúrázói összesen 7 345 km-t kerékpároztak, 185 064 m szinttel. A legtöbb megtett táv 5604 km, a legtöbb szint 47547 m volt. Női/lány pályázó 7 fő, férfi/fiú 14 fő. A legfiatalabb pályázó 8 éves, a legidősebb 70 éves.

Az TTMR-ÉVTT-ÉVKTT-HALEG minősítésekhez használható pályázati adatlap (2019.) és a Túrastatisztika 2019 külön excel (XLSX) fájlokban találhatók!
(letöltése: jobb gomb, Cél mentése másként / Hivatkozás mentése más néven.)
(Régi office verziókhoz XLSX helyett XLS verziók: adatlap és statisztika.)

A beküldés módjai és határideje a TTMR pályázatnál!
Év Kerékpáros Teljesítménytúrázója 2018 pályázat

Év Kerékpáros Teljesítménytúrázója 2018 eredmények

Az Év Kerékpáros Teljesítménytúrázója (ÉVKTT) 2018. A Teljesítménytúrázók Társasága által 2015-ben alapított, Az Év Kerékpáros teljesítménytúrázója elismerő címek odaítélésére 4. alkalommal kerül sor. Az elismerő cím és a díjak célja a kerékpáros teljesítménytúrázásban elért nagyobb teljesítmények méltó elismerése, még nagyobb eredményekre és ezáltal az egészséges életmódra való ösztönzés. Az elismerő cím bármely túrázó számára nyitott, egyesületi tagság nem feltétel. Díjak odaítélésére hat életkori kategóriában kerül sor, férfi-női (fiú-lány) bontásban, egyes kategóriák életkori súlyszorzót alkalmaznak, a különböző kategóriák összehasonlíthatósága érdekében. A díjazás a helyezetteknek érem és oklevél, illetve a férfi-női összesített győzteseknek serleg.  
A pályázók száma 2018. túraévben: 32 fő, ez 18%-os csökkenés az előző évhez képest, a további évekre növekedést várunk.
Az Év Kerékpáros  Teljesítménytúrázói összesen 47 823 km-t kerékpároztak, 253 719 m szinttel. A legtöbb megtett táv 5756 km, a legtöbb szint 37 039 m volt. Női/lány pályázó 15 fő, férfi/fiú 17 fő. A legfiatalabb pályázó 14 éves, a legidősebb 78 éves.

Várjuk a pályázatokat! Pályázati lap (2018.) és a Túrastatisztika 2018 külön excel (XLSX) fájlokban találhatók!
(letöltése: jobb gomb, Cél mentése másként / Hivatkozás mentése más néven.)
(Régi office verziókhoz XLSX helyett XLS verziók: adatlap és statisztika.)
A beküldés módjai és határideje az ÉVTT-TTMR pályázati hírnél!
 
Év Kerékpáros Teljesítménytúrázója 2017 pályázat

Év Kerékpáros Teljesítménytúrázója 2017 eredmények

Az Év Kerékpáros Teljesítménytúrázója (ÉVKTT) 2017. A Teljesítménytúrázók Társasága által 2015-ben alapított, Az Év Kerékpáros teljesítménytúrázója elismerő címek odaítélésére 3. alkalommal kerül sor. Az elismerő cím és a díjak célja a kerékpáros teljesítménytúrázásban elért nagyobb teljesítmények méltó elismerése, még nagyobb eredményekre és ezáltal az egészséges életmódra való ösztönzés. Az elismerő cím bármely túrázó számára nyitott, egyesületi tagság nem feltétel. Díjak odaítélésére hat életkori kategóriában kerül sor, férfi-női (fiú-lány) bontásban, egyes kategóriák életkori súlyszorzót alkalmaznak, a különböző kategóriák összehasonlíthatósága érdekében. A díjazás a helyezetteknek érem és oklevél, illetve a férfi-női összesített győzteseknek serleg.  
A pályázók száma 2017. túraévben: 39 fő, bár ez 50%-os növekedés az előző évhez képest, még így is elmarad az előzetes várakozásainktól, a további évekre növekedést várunk.
Az Év Kerékpáros  Teljesítménytúrázói összesen 29 624 km-t kerékpároztak, 172 430 m szinttel. A legtöbb megtett táv 5928 km, a legtöbb szint 36 974 m volt. Női/lány pályázó 10 fő, férfi/fiú 29 fő. A legfiatalabb pályázó 6 éves, a legidősebb 76 éves.


Várjuk a pályázatokat! Pályázati lap (2017.) (és a Túrastatisztika 2017 táblázat az adott évi túrák elszámolható pontszámaival), a beküldés módjai és határideje az ÉVTT-ÉVKTT-TTMR pályázati hírnél!
(Régi office verziókhoz XLSX helyett XLS verziók: adatlap és statisztika.)

Év Kerékpáros Teljesítménytúrázója 2016 pályázat

Év Kerékpáros Teljesítménytúrázója 2016 eredmények

Az Év Kerékpáros Teljesítménytúrázója (ÉVKTT) 2016. A Teljesítménytúrázók Társasága által 2015-ben alapított, Az Év Kerékpáros teljesítménytúrázója elismerő címek odaítélésére 2. alkalommal kerül sor. Az elismerő cím és a díjak célja a kerékpáros teljesítménytúrázásban elért nagyobb teljesítmények méltó elismerése, még nagyobb eredményekre és ezáltal az egészséges életmódra való ösztönzés. Az elismerő cím bármely túrázó számára nyitott, egyesületi tagság nem feltétel. Díjak odaítélésére hat életkori kategóriában kerül sor, férfi-női (fiú-lány) bontásban, egyes kategóriák életkori súlyszorzót alkalmaznak, a különböző kategóriák összehasonlíthatósága érdekében. A díjazás a helyezetteknek érem és oklevél, illetve a férfi-női összesített győzteseknek serleg.  
A pályázók száma 2016. túraévben: 29 fő, bár ez 93%-os növekedés az előző évhez képest, még így is elmarad az előzetes várakozásainktól, a további évekre növekedést várunk.
Az Év Kerékpáros  Teljesítménytúrázói összesen 26 639 km-t kerékpároztak, 160 625 m szinttel. A legtöbb megtett táv 5159 km, a legtöbb szint 30 821 m volt. Női/lány pályázó 6 fő, férfi/fiú 23 fő. A legfiatalabb pályázó 16 éves, a legidősebb 75 éves.


Várjuk a pályázatokat! Pályázati lap (2016.) (és a Túrastatisztika 2016 táblázat az adott évi túrák elszámolható pontszámaival), a beküldés módjai és határideje az ÉVTT-ÉVKTT-TTMR pályázati hírnél!
(Régi office verziókhoz XLSX helyett XLS verziók: adatlap és statisztika.)

Év Kerékpáros Teljesítménytúrázója 2015 pályázat

Év Kerékpáros Teljesítménytúrázója 2015 eredmények

Az Év Kerékpáros Teljesítménytúrázója (ÉVKTT) 2015. A Teljesítménytúrázók Társasága által 2015-ben alapított, „Az Év Kerékpáros teljesítménytúrázója” elismerő címek odaítélésére 1. alkalommal kerül sor. Az elismerő cím és a díjak célja a kerékpáros teljesítménytúrázásban elért nagyobb teljesítmények méltó elismerése, még nagyobb eredményekre és ezáltal az egészséges életmódra való ösztönzés. Az elismerő cím bármely túrázó számára nyitott, egyesületi tagság nem feltétel. Díjak odaítélésére hat életkori kategóriában kerül sor, férfi-női (fiú-lány) bontásban, egyes kategóriák életkori súlyszorzót alkalmaznak, a különböző kategóriák összehasonlíthatósága érdekében. A díjazás a helyezetteknek érem és oklevél, illetve a férfi-női összesített győzteseknek serleg.  
A pályázók száma 2015. túraévben: 15 fő, ez elmaradt az előzetes várakozásainktól, a további évekre növekedést várunk.
Az Év Kerékpáros  Teljesítménytúrázói összesen 10 461 km-t kerékpároztak, 63 533 m szinttel. A legtöbb megtett táv 2981 km, a legtöbb szint 15 585 m volt. Női/lány pályázó 3 fő, férfi/fiú 12 fő. A legfiatalabb pályázó 27 éves, a legidősebb 67 éves.

Várjuk a pályázatokat! Pályázati lap (és a Túrastatisztika 2015 táblázat az adott évi túrák elszámolható pontszámaival), a beküldés módjai és határideje az ÉVTT-ÉVKTT-TTMR pályázati hírnél!

Év Kerékpáros Teljesítménytúrázója 2021 eredmények
Év Kerékpáros Teljesítménytúrázója 2020 eredmények
Év Kerékpáros Teljesítménytúrázója 2019 eredmények
Év Kerékpáros Teljesítménytúrázója 2018 eredmények
Év Kerékpáros Teljesítménytúrázója 2017 eredmények
Év Kerékpáros Teljesítménytúrázója 2016 eredmények
Év Kerékpáros Teljesítménytúrázója 2015 eredmények
 
 

Év Kerékpáros Teljesítménytúrázója (ÉVKTT)

kiírás

 1. Az év teljesítménytúrázója elismerő cím keletkezése, célja és meghatározása

  1. A hazai kerékpáros teljesítménytúrázás népszerűsítése érdekében a 2015. évben a Teljesítménytúrázók Társasága megalapítja az
   „Év Kerékpáros Teljesítménytúrázója”
   elismerő címet.

  2. Az elismerő cím és a díjak célja a kerékpáros teljesítménytúrázásban elért nagyobb teljesítmények méltó elismerése, még nagyobb eredményekre és ezáltal az egészséges életmódra való ösztönzés.

  3. Az elismerő címet és a díjakat megszerezheti bármely teljesítménytúrázó. Az elismerő cím és a díjak megszerzésére a kiírásban rögzített feltételek teljesítése jogosít.

 

 1. Az elismerő címért és a díjakért való indulás lehetőségének módjai és feltételei

  1. Az elismerő címet és díjakat megszerezheti bármely teljesítménytúrázó, aki e szándékát írásban, vagy elektronikus úton tudatja a TTT elnökségével, a tárgyévet követő év január 31-éig.

  2. A pályázó írásnak tartalmaznia kell a résztvevő nevét, levelezési címét, születési dátumát (év, hónap, nap), a tárgyévben teljesített kerékpáros túrákat, a megtett távjukat, szintadataikat, teljesítésük dátumát. Megadható a túrázó telefonos, és elektronikus elérhetősége, illetve sportegyesületének neve (amennyiben ez utóbbit az eredménylistában szeretné feltüntetni. [A pályázat benyújtásához a TTT honlapjáról letölthető, erre a célra szolgáló pályázati adatlap kitöltését kérjük.]

  3. A benyújtott túrák hitelességének igazolását nem kell mellékelni, de a TTT elnöksége kérheti azt, az igazolófüzet és az oklevél fénymásolatának megküldésével, vagy bemutatásával. A kiértékelő a teljesítés ellenőrzését a rendezői teljesítői adatok bekérésével, rendezői eredménylistában történt ellenőrzésével is elvégezheti. Külföldi teljesítménytúrák esetén szükséges a jelentkezés mellé a teljesítés dokumentumainak (illetve másolatainak) csatolása.

  4. Minden pályázatát benyújtó teljesítménytúrázó emléklapot kap.

  5. A pályázó a pályázatának benyújtásával együtt elfogadja, hogy amennyiben helyezést ér el kategóriájában, a benyújtott pályázatát a TTT honlapján nyilvánosságra hozza. Nyilvános adatok köre: a pályázó neve, kategóriája, születési éve, egyesülete, TTMR, ÉVTT, ÉVKTT pontszámai, összesített táv, szint és pontszám adatok, teljesített résztávok azok dátumaival és az elszámolt táv, szint, pontszám adatokkal.

 

 1. Az elismerő cím és a díjak megszerzésének feltételei

  1. Az „Év Kerékpáros teljesítménytúrázója" elismerő címet és a díjakat a ténylegesen elért teljesítmények díjazásaként kell megítélni.

  2. A teljesítménytúrázókat hat kategóriába kell sorolni:
   Gyermek, Ifjúsági, Felnőtt I., Felnőtt II., Senior I. és Senior II.

   • Gyermek kategóriába tartoznak azok a teljesítménytúrázók, akik a tárgyév június 30-ig a 14. évüket még nem töltötték be.

   • Ifjúsági kategóriába tartoznak azok a teljesítménytúrázók, akik a tárgyév június 30-ig a 14. évüket már betöltötték, de a 21. évüket még nem töltötték be.

   • Felnőtt I. kategóriába tartoznak azok a teljesítménytúrázók, akik a tárgyév június 30-ig a 21. évüket már betöltötték, de a 36. évüket még nem töltötték be.

   • Felnőtt II. kategóriába tartoznak azok a teljesítménytúrázók, akik a tárgyév június 30-ig a 36. évüket már betöltötték, de az 50. évüket még nem töltötték be.

   • Senior I. kategóriába tartoznak azok a teljesítménytúrázók, akik a tárgyév június 30-ig az 50. évüket már betöltötték, de a 60. évüket még nem töltötték be.

   • Senior II. kategóriába tartoznak azok a teljesítménytúrázók, akik a tárgyév június 30-ig a 60. évüket már betöltötték.

  3. Az egyes korkategóriák, a pályázók létszámától függetlenül, férfi és női kategóriákban mindig kiírásra kerülnek.

  4. Az indulók összetételétől függően nemenkénti kategóriánként az első három helyezett kerül díjazásra. A díjazottak a nemet, a kategóriát és a helyezést feltüntető díjazást kapnak.

  5. Az elismerő cím és a díjak elnyerésének alapja a tárgyévben, rendezője által teljesítettnek igazolt kerékpáros teljesítménytúrák összes pontszáma. A pontszámítás a túra útvonalának burkolatától, illetve kerékpáros járhatóságától függ, alapja a következő:
   - országúton (aszfalton): kilométerenként 0,25 pont, 100 méter szintemelkedésenként 1,5 pont
   - terepen: kilométerenként 0,5 pont, 100 méter szintemelkedésenként 1,5 pont.
   Az országútra, illetve terepre eső útvonalszakaszokra vonatkozó pontszámítást az útvonalról rendelkezésre álló lehető legrészletesebb adatok alapján kell elvégezni.

  6. A különböző kategóriák teljesítményének összehasonlítás érdekében a III./5. pont alapján kapott pontszámot kategóriánként más súlyszorzó illeti: Felnőtt I. x1,00, Ifjúsági x1,10, Felnőtt II. x1,10, Senior I. x1,15, Senior II. x1,20, Gyermek x1,25.

  7. A különböző kategóriák első helyezettei közül a legmagasabb pontszámot elért nő és férfi megnyeri Az „év kerékpáros teljesítménytúrázója” elismerő címet, a vele járó serleggel, kitűzővel és oklevéllel együtt.

  8. Pontegyenlőség esetén több azonos díjazás kerül odaítélésre.

 

 1. Az elismerő cím és a díjak megítélése és átadása

  1. Az elismerő cím és a díjak odaítélése a TTT elnökségének feladata. A pontok kiszámítása a TTT elnökségének hatásköre. Egy adott teljesítménytúrát, teljesítménytúra résztávot, minden teljesítménytúrázónak csak azonos mértékben lehet beszámítani. A pontszámítás mindenkor a rendelkezésre álló leghitelesebb táv-, szint- és útvonal adatok alapján történik.

  2. Egy teljesítménytúrát csak a megrendezése napján történő teljesítésnél lehet beszámítani. A rendezői bejáráson való teljesítés is elfogadható, amennyiben a pályázó részt vett a túra napján a túra megrendezésében.

  3. Kerékpáros teljesítménytúra minden olyan nyílt, országos kerékpáros túra rendezvény, amit a rendezője így nevez, és a TTT-n keresztül (az éves eseménynaptárban, és/vagy a TTT honlapján is) hirdeti a rendezvényt. A TTT elnöksége fenntartja magának a jogot, hogy egy rendezvény kiírását teljesítménytúraként elfogadja, azt kiadványaiban megjelentesse, vagy a megjelentetést, a teljesítménytúra naptárba történő felvételt visszautasítsa, vagy a rendezvényt kiadványaiból törölje.

  4. Külföldi túrák esetén nem feltétel a TTT-n keresztül történt rendezői meghirdetés, de feltétel a túra nyílt jellege és a hazai kerékpáros teljesítménytúrákhoz hasonló lebonyolítása, és feltétel, hogy a túra kiírása előzetes bejelentéssel kerüljön bele a teljesítménytúra naptárba.
   Kombinált teljesítménytúrák esetén csak a kerékpáros résztávok számolhatók el.
   A teljesítménytúra közben motorizált eszközzel (pl.: elektromos kerékpár, gépjármű) megtett távok nem számolhatóak el. Csak kerékpárral teljesített túrák számolhatók el.
   Teljesítés szempontjából kerékpárnak, illetve azzal egyenértékűnek számít:
   országúti, trekking, MTB kerékpár, fekvőkerékpár, kerekesszék, egykerekű, roller, síroller, görkorcsolya.
   Egy túranapon több teljesítménytúra, vagy résztáv is teljesíthető, ha azokat időben egymás után teljesítették.
   Nem számolhatóak el teljesítménytúraként a kötetlen útvonalú, vagy nem meghatározható útvonalú túrák; egyéni, vagy egyesületi, közösségi túrák; nyilvános kiírással nem rendelkező túrák; a nem rendezvény jellegű kerékpáros túrák; kizárólag versenyengedélyes induláshoz kötött kerékpárversenyek, egyéni indításos időfutamok, csapat időfutamok, kritériumversenyek, mezőnyversenyek.
   Kerékpárversenyek csak abban az esetben számolhatók el, ha azok kerékpáros túraként is teljesíthetők voltak, túra résztávokkal is rendelkeztek.
   Nem számolhatók el továbbá azok a rendezvények, amelyek kerékpárosoknak nem lettek meghirdetve, még akkor sem, ha a teljesítés rendezői beleegyezéssel történik.

  5. Egy teljesítménytúra elszámolhatóságáról a TTT elnöksége dönt az eredmény kihirdetése előtt, a döntést honlapján nyilvánosságra hozza.

  6. A díjak átadására a tárgyévet követő évben kerül sor a TTT éves közgyűlésén, ünnepélyes keretek között.

  7. Az elismerő cím és a díjak elismertjeit az átadásuk időpontjairól és helyszínéről a TTT elnöksége írásban értesíti.

 

 1. Jogorvoslati lehetőség

  1. Az igazságtalannak vélt eredmények elleni óvást, a hivatalos eredményhirdetést követő 15. napig van lehetőség benyújtani. Ezt a TTT elnökségéhez írásban kell eljuttatni.

  2. A hivatalos eredmények ellen benyújtott óvásról a TTT elnökségének újabb 15 napon belül döntést kell hoznia és döntéséről az érintett feleket írásban kell értesítenie.

  3. Ha a hivatalos eredményhirdetést követő 15. napig nem érkezik kérelem a határozat felülvizsgálatára, az eredményt később nem lehet megváltoztatni.

 

 1. Az elismerő cím és a díjak nyerteseiről szóló határozat formája, megismerésének lehetősége, közzététele

  1. Az elismerő címről és a díjakról szóló határozat korosztályonkénti, illetve nemenkénti csoportosításban, helyezésük sorrendjében tartalmazza a pályázatokat pontszámaikkal, valamint a megtett kilométerekkel és szintemelkedéssel együtt. A határozat kiemeli a csoportjában díjazott első három legtöbb pontszámot elért teljesítménytúrázót. Tartalmazza még a kategóriák miatti összehasonlítás által kapott eredményt, Az „év kerékpáros teljesítménytúrázója” elismerő cím férfi és női győztesét.

  2. A határozatát követően a TTT elnöksége azt, a következőként megjelenő „Teljesítménytúrák itthon és külföldön” kiadványában, valamint a honlapján közzéteszi.

  3. A határozatáról a TTT elnöksége bárkinek információt ad, aki ezen igényét jelzi feléjük.


Minden teljesítménytúrázónak sikeres túrázást kíván a TTT Elnöksége!
A fenti kiírás 2015. tárgyévtől lép életbe.
(A TTT 2015. február 22-i közgyűlése elfogadta. A 2016.05.19-i közgyűlés a kiírást a 2.5 ponttal -helyezettek pályázatai nyilvánosak- kiegészítette.)