Mecseki 20/15km-es túra gyalog, futva vagy nordic walking bottal

A pécsi Egy Hajóban Gyermek- és Ifjúságvédõ Alapítvány, a Mecsek Fittness és Wellness és a Hotel Kikelet szervezésében, 20km-es és 15km-es túra kerül megrendezésre a Mecsekben. Teljesíteni gyalog, futva vagy nordic walking túraként is lehet.

Idõpont: 2009. november 21. (szombat), 11:00. Indulás: Hotel Kikelet, parkoló. Elõtte ünnepélyes megnyitó és zsíroskenyér várja a hotel teraszán a jelentkezõket, ahol regisztrálni lehet. A díj 500 Ft.
Két féle túrára lehet jelentkezni 15 és 20 km-esekre. gyalog, futva, vagy nordic walking bottal is teljesíthetõ és a túra felénél tea és pogácsa várja a túrázókat, a 20-km es távra jelentkezõknek mûzli szelet és víz is jár, az útvonalról pedig kapnak térképet. Minden részvevõnek jár emléklap. Aki pedig teljesítette a kitûzött távot 1000 Ft-os kedvezményes áron használhatja a Hotel Kikelet wellness részlegét-medencék, szaunák, gõzfürdõ, fittnes terem stb., ha nem jó a szombati alkalom, akkor kupon jár az emléklapért, amit másik napon is be lehet váltani a wellnessben.
A túráról bõvebb információt a 72/515-058 telefonszámon, Csegzi Dalmától kaphatnak.