Megújult a TTT honlap!

Tisztelt Túrázók!

Amint észrevettétek, 2010. március 1-jével megújult a Teljesítménytúrázók Társasága (TTT) honlapja.
Célunk az volt, hogy a régi funkciók és
a teljes tartalmi anyaga megtartása mellett egy szebb és jobban bővíthető honlapot hozzunk létre.


Az eddigi TTT honlap 2002 óta létezett, bővült, használata azonban a tartalom mennyiségének növekedésével egyre nehézkesebbé vált. A régi honlapok anyagai az Archívum menüpont alatt találhatók meg, ezeket értelemszerűen nem frissítjük.

 


A TTT honlapra a Fórumok > Túrabeszámolók menüpontban tudtok bejelentkezni. Ugyanaz a felhasználói jogosultság érvényes a Túrabeszámolóknál és az OKT/AK/DDK fórumoknál! Az összes eddigi felhasználónak új jelszót kell generálnia, amit az Elfelejtett jelszó linkre kattintva tehet meg. Akinek volt eddig is hozzáférése, az ne hozzon létre új felhasználót! Az egyszer használatos bejelentkezési linket a felhasználó regisztrációjakor megadott e-mailcímre küldjük ki, a belépéskor pedig meg kell adni egy új jelszót.
Kérjük, hogy belépésnél a hiányzó felhasználó illetve személyes adataitokat is töltsétek ki! Ezután is lehet "anoním" módon használni a fórumainkat, beszámolót írni, de bizonyos -bővebb- funkciók csak az azonosítható felhasználóknak (valós személyeknek) lesznek elérhetők.

 

Egyelőre nem változik a honlap Túranaptár és a fórumok része, ezek az új (Drupal alapú) keretrendszerbe foglalva jelennek meg.
A Hírek és a többi szöveges tartalmi rész (bemutatkozás, elismerő címek, linkek) megújult, könnyebben kezelhető, bővíthető. A hírekhez lehetőség lesz csatolt fájlok, rendezői túrakiírások feltöltésére.


Az új honlapon felmerült problémákat, illetve a kialakítással, megjelenéssel kapcsolatos véleményeteket, megjegyzéseiteket, javaslataitokat várjuk a ttt.levelek@gmail.com email-címünkre!

a TTT elnöksége