Tipográfia TE túrák és Cartographia Kupa 2011 információk

Kedves Túratársak!

A Tipográfia Testedző Egyesület Természetbarát Szakosztálya nevében boldog új évet kívánunk minden teljesítménytúrázónak!

Köszönöm, hogy eljöttetek a Gyertek ki a Vadasparkba! és a Cartographia-Budai kilátók túráinkra. Idén a vadasparkos túra időpontját az előzetes tervhez képest (máj. 7.) visszatettük április 17-ére, vasárnapra. Így a Budapest Kapában nem kényszerítjük a teljesítőket választásra, mert így nem ütközik más túrával. A Cartographia-Budai kilátók  (és Extra) túránk október 15-én, szombaton lesz. Ez utóbbi túránk mind a Budapest Kupa, mind a Cartographia Kupa fordulója.

Tehát 2011-ben is lesz Cartographia Kupa teljesítménytúra mozgalom.

 A kiíró térképforgalmazó cég elégedett volt az első év eredményeivel, s felkérte egyesületünket szervezzük meg és bonyolítsuk le a 2011. évi túrasorozatot is. A túrák egyeztetése a napokban folyik. A túramozgalom idén is 18 fordulós és országos kiterjedésű lesz. Az igazolófüzet január 20-ára készül el. Az azt követően már kapható lesz a túrasorozat túráinak rajtjában, a Cartographia Kft. térképboltjában a Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 37. alatt. (Telefon 312-6001). A túrasorozat részletei a www.cartographia.hu oldalon is megtalálhatók lesznek.

Üdvözlettel:
Máté István

Az idei első Cartographia Kupa túranap február 12-én lesz. A Görgey Artúr emléktúra 50/25/Fedezd fel Visegrádot 10 túrák valamelyikét kell teljesíteni.