TTT Tisztújítás - a jelölő bizottság felhívása

TISZTELT TAGTÁRSAK!

A TTT soron következő, 2011. február 27-i közgyűlésén tisztújításokra kerül sor. Többek között az elnökségi tagok újraválasztása, új tagok megválasztása mellett az ellenőrző bizottság tagjainak újra /meg/választásáról kell dönteni.

A TTT jelölő bizottsága várja azok jelentkezését, akik kellő túratapasztalat mellett éreznek motivációt, elhivatottságot, hogy a következő ciklustól a TTT megválasztott elnökségében tisztséget betöltsenek.

Az elnöki posztra pályázóktól kérjük, hogy pár sorban vázolják fel mit, hogyan képzelnek el, -valósítanának meg megválasztásuk esetén (szinten tartás, megújítás, pályázatok, kapcsolattartás hazai és külhoni szervezetekkel stb.)

Örömmel köszöntenénk az ellenőrző bizottság soraiban megbízható számszaki – számviteli ismeretekkel rendelkező tagtársunkat.

A jelentkezéseket, javaslatokat, visszajelzéseket 2011. február 25-ig várjuk a pinttoth@freemail.hu elérhetőségre illetve a (30) 951-9308 telefonszámon. (Az alapszabály értelmében, természetesen a közgyűlésen helyszíni jelölés is lehetséges.)

Tisztelettel:

Pintér András (a TTT jelölő bizottság tagja)