Határmente 2011 túra Magyarország határkövei mentén és a történelmi Magyarország határvonalán - rendezvény ajánló

HATÁRMENTE néven 2011.03.12-én Zsiráról Magyarország határa mentén egy ország kerülő túra indul útjára.

A túra honlapja: www.hatarmente.com

Részletes kiírás.



A HATÁRMENTE két egymást követő túra.

Az első Magyarország határkövei mentén halad, a második a Történelmi Magyarország határvonalán állít emléket az ezeréves hazának. Számítunk minden magyar ember részvételére, aki részese akar lenni ennek a nem mindennapi teljesítménynek - úgymint túrázókra, teljesítménytúrázókra, kerékpárosokra, vízitúrázókra, tájfutókra, hegymászókra, más sportolókra, iskolásokra, geocacherekre, egyesületekre, vadászokra, erdészekre és minden részt venni
szándékozóra.

A résztvevők áltat készített legjobb fotókból, videókból, írott és hanganyagokból a honlapon egy összeállítás készítünk, melyben bemutatjuk hazánk régi és jelenlegi határait, csodálatos tájait, és azokat a nagyszerű embereket, akik ezt az utat bejárták, hogy mindezt bemutathassák nekünk. A túrákról GPS nyomvonal készül, mely aztán akár részben, akár egészében felhasználható lesz a túraútvonal újbóli bejárásához, a túra állása pedig honlapunkon online követhető lesz.

A HATÁRMENTE 2011. március 12-én indul Zsiráról – egy nyugat magyarországi határ menti településről, mely nekünk szervezőknek egyben otthonunk is.
A technikai cél: ezt a GPS-t stafétaként 2011. szeptember 10.-re Zsirára az országhatár mentén visszajuttatni.

Részletes információk, részvételi szándék jelzése és jelentkezés:
WWW.HATARMENTE.COM e-mail: info@hatarmente.com