Várjuk az Év Teljesítménytúrázója, a Teljesítménytúrázók Minősítési Rendszere, a 30/20 éves mozgalom pályázatokat és Hazai Legjobb Teljesítménytúra szavazatokat!

Tisztelt Teljesítménytúrázók!
 

A 2011-as túraév befejeztével, a Teljesítménytúrázók Társasága ismét várja pályázataitokat az Év Teljesítménytúrázója elismerõ címre, a Teljesítménytúrázók Minõsítési Rendszere minõsítésre, a jubileumi 30 éves a hazai teljesítménytúrázás/20 éve a Teljesítménytúrázók Társasága díjazásra, és szavazataitokat a Hazai Legjobb Teljesítménytúra elismerõ címre.



Mindhárom esetben az általatok teljesített összes teljesítménytúra listáját várjuk, az adataitokkal együtt. A túrák teljesítését csak a 30 éves mozgalom plusz pontot érő túráinál kell igazolni, az igazolólap bélyegzéseivel vagy a túrák okleveleivel, amiket személyesen bemutatva (a TTT klubnapokon vagy egyezetve túrákon) vagy szkennelve-fotózva várunk email-ben a ttt.levelek@gmail.com címünkre.

(Megjegyzés az túrák/terepfutások elszámolhatóságának értelmezéséhez a TTMR/ÉVTT kiírás alapján: Hazai rendezvények közül csak azok számolhatók el, amelyek a TTT naptárban már szerepeltek. Külföldi rendezvények közül azok is, amelyek nem, ugyanis nem várható el a külföldi rendezőktől, hogy a TTT felé is leadják a rendezvényeik kiírásait. Hazai terepfutó rendezvények csak akkor számolhatók el, ha teljesítménytúraként is meghirdetésre kerülnek, vagy van teljesítménytúra résztávjuk is. Csak terepfutó távokat tartalmazó rendezvények nem számolhatók el, akkor sem, ha a TTT naptárba szerepeltek! (pl. Terep Százas, 8 Bucka futás sem számolható el) Nem számolhatók el utólag olyan hazai terepfutó vagy gyalogos rendezvények sem, amelyek a TTT naptárban nem szerepeltek (pl. nem szereplő Ötpróbák vagy mezei futás jellegű rendezvények). Aszfaltos futások-futóversenyek egyáltalán nem számolhatók el. Nem számolhatók el a Túlélőtúrák, hacsak nincs kötött, mindenki számára kötelező útvonaluk - vagyis pontosan meghatározható táv és szint adatuk. Nem számolhatók el a külföldi vándorlás jellegű túrák, amelyek alapvetően nem rendezvények - pl. Camino. Nem számolhatók el azok a külföldi túrák, amelyeknek nincs nyilvánosan - az interneten- elérhető kiírásuk vagy nem rendezvények.)

A pályázati kiírások elérhetõk honlapunkon:

Év Teljesítménytúrázója,

Teljesítménytúrázók Minõsítési Rendszere,

Hazai Legjobb Teljesítménytúra

30 éves a hazai teljesítménytúrázás - 20 éves a Teljesítménytúrázók Társasága pontgyűjtő mozgalom Igazoló lap és Kiírás

Az Év teljesítménytúrázója és a TTMR minõsítésekhez használható pályázati adatlap a Túrastatisztika fájl egyik munkalapja és letölthetõ.

Elektronikus kitöltés esetén a túrák a statiszika táblázatban egyszerûen bejelölhetõk és átmásolhatók a másik munkalapon található adatlapra. A pályázatokat kérjük email-ben visszaküldeni a ttt.levelek@gmail.com címünkre, esetleg postán a Teljesítménytúrázók Társasága, 1590. Budapest, Pf. 110. postafiókra. (A TTMR és Év Teljesítménytúrázója pályázatok kiértékelését a TTT elnökség részéről idén Fehérvári Máté végzi.)
 

A pályázatok beküldési határideje: 2012. január 31. (A TTMR minõsítés+díjazás részvételi díja 2011-re is ingyenes.)
 

A TTMR pályázatok kiértékelése és a minõsítések odaítélése is mindig a túraévet követõen történik meg. Az elnyert díjak kiosztására, ünnepélyes keretek között, minden évben a TTT rendes közgyûlésén kerül sor.

Ennek idõpontja: 2012. február 26. (vasárnap) 10.00 órai kezdettel,
helyszíne: Szent Angéla Általános Iskola és Gimnázium tornaterme, II. kerület, 1024 Budapest, Zivatar u 6.