Balatoni túrák 2012 - új jelvényszerző teljesítménytúra mozgalom

A Hegyiember és Baráti Köre 2012-ben meghirdeti a Balatoni túrák jelvényszerző teljesítménytúra mozgalmat. A túrasorozatot a Balatont és környékét kedvelő teljesítménytúrázók számára írjuk ki.

Részletes kiírás az elszámolható túrákkal letölthető.

A díjazás megszerzésének feltételei:
2012-ben részt kell venni legalább 5, a Balaton környékén rendezett gyalogos teljesítménytúra rendezvényen és teljesíteni a túra bármelyik résztávját. A teljesíthető túrák listája a mellékelt táblázatban található (az esetleges változásokat e táblázatban is jelölni fogjuk.) Az idei évben a kiírás időpontjánál korábban rendezett túrák is beszámíthatók.
A fenti feltéteket teljesítő túrázó a nevezési díj (400 Ft) befizetése után kitűzőt és emléklapot kap.
Felhívjuk a figyelmet, hogy csak azok a túrák számíthatók be, amelyeket a túrázó teljesített, tehát a rendezőség által kiírt útvonalon és az előre megadott szintidőn belül járt végig. (Rendezői bejárás elfogadható, előzetes egyeztetés után. Rendezőnek az számít, aki a túra napján, a rendezvényen rendezői feladatokat lát el.)

Az igazolás módja és a díjazás átvétele:
A túrasorozatra előzetesen nem szükséges nevezni, a teljesítést a túrák igazolófüzeteinek, okleveleinek bemutatásával tekintjük elfogadottnak. Ennek időpontja és a díjazás átvétele a kiírókkal történő személyes egyeztetés tárgya. Jelentkezni legkésőbb 2012. december 31-ig lehet. A díjazásokat ezután készíttetjük el.

Információ:
Pető Sándor 06 (30) 511-5690
Kovács Beáta 06 (20) 3623-080

E-mail: immolation@freemail.hu; tibetismith@gmail.com

A kiírás és a túrák listája megtalálható az alábbi honlapon: www.teljesitmenyturazoktarsasaga.hu

Élményekben gazdag túrázást kívánunk a Balaton környékén.
Hegyiember és Baráti Köre