Lábatlan teljesítménytúra - Elmarad!

FIGYELEM! A Lábatlan túra a tervezett 35/15km-es távokon az eredeti időpontban 2012. augusztus 26-án (vasárnap) mégis megrendezésre kerül!
A túra megrendezését a Vértesi Erdő Zrt.-vel történt többszöri egyeztetés, vezérigazgatói engedély és a HM Budapesti Erdőgazdaság Zrt. területhasználati engedélye tette lehetővé. A TTT részéről kezdeményezzük az ősszel egy személyes találkozó megtartását (a többi, Gerecsében érintett teljesítménytúra rendező megkeresésével, bevonásával), amelyen egyeztetni illetve megismerni szeretnék a Vértesi Erdő Zrt. igényeit és feltételeit a jövő évi természetjáró rendezvényekkel kapcsolatban még a 2013-as Teljesítménytúra Naptár kialakítása előtt.
TTT elnöksége
2012. augusztus 16.


FIGYELEM! A Lábatlan teljesítménytúra 2012. augusztusban elmarad!

A Vértesi Erdő ZRt. nem engedélyezte a természetvédelmi engedéllyel egyébként már rendelkező Lábatlan teljesítménytúra megtartását azzal az indokkal, hogy:
„A 300 túrázó jelenléte nagymértékben zavarná a vadvédelmi, valamint az idényszerű vadgazdálkodási, vadászati tevékenységet.”
Amennyiben az erdészet lehetőséget biztosít ezévi, későbbi időpontban történő megrendezésre, abban az esetben az új időpontról a Teljesítménytúra Naptáron keresztül értesítünk mindenkit.
 
Megértéseteket köszönjük!
TTT elnöksége

A Vértesi Erdő ZRt. elutasító határozata, valamint az Észak-Dunántúli Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség természetvédelmi engedélye megtekinthető.