Lábatlan teljesítménytúra - MEGRENDEZZÜK az eredeti időpontban!

FIGYELEM! A Lábatlan - Szelim teljesítménytúra a tervezett 35/15km-es távokon az eredeti időpontban 2012. augusztus 26-án (vasárnap) mégis megrendezésre kerül!
A túra megrendezését a Vértesi Erdő Zrt.-vel történt többszöri és személyes egyeztetés, vezérigazgatói engedély és a HM Budapesti Erdőgazdaság Zrt. területhasználati engedélye tette lehetővé.
A Vértesi Erdő Zrt. erdészeti területhasználati engedélye a Lábatlan túra megrendezéséhez.

A TTT részéről ígéretet tettünk, hogy jövő évi, Gerecsét érintő tervezett teljesítménytúra időpontokat még idén október folyamán egyeztetjük a Vértesi Erdő Zrt.-vel, a többi teljesítménytúra rendező informálásával, bevonásával. A Vértesi Erdő Zrt. működési területére a teljesítménytúrázókon kívül más rendezvények is elég nagy számban kérnek engedélyt (futók, kerékpárosok, tájfutók, hagyományőrzők, táborok, katonai menetek) így az erdészet számára elsődleges fontosságú ezen rendezvények engedélyeinek és megtartásának időben történő összehangolása, figyelembe véve a területen folyó erdőgazdasági munkát, vadászati, vadgazdálkodási és természetvédelmi tevékenységeket.
TTT elnöksége