Kézfogások - Kötegyán - Nagyzerind jótékonysági kerékpártúra - ajánló

Kerékpározz a szegény gyerekekért! Kézfogások Kötegyán - Nagyzerind jótékonysági kerékpártúra



2013. Május 25.
(Rossz idő esetén június 8.-ra módosulhat)

A résztvevők választhatnak a Kötegyán (Kötegyán-Nagyzerind távolság: kb: 35 km), és a Sarkad (Sarkad-Nagyzerind távolság: kb. 25 km) csatlakozási lehetőség között, kinek melyik csatlakozási pont esik közelebb. Mindezek mellett lehet csatlakozni a határ romániai oldalán, a határsorompónál is. A nagyzerindiek a tervek szerint a határsorompónál csatlakoznak, és együtt kerékpározunk be a községbe.

Kötegyán Község Önkormányzatának, Nagyzerind Község Önkormányzatának, Sarkad Város Önkormányzatának, Keményfok Község Önkormányzatának segítő közreműködésével kerül megrendezésre a Kézfogások Kötegyán-Nagyzerind Jótékonysági Kerékpártúra, amelynek részvételi díjai a Dévai Szent Ferenc Alapítványon keresztül nehéz sorsú, szegény gyerekeknek lesznek felajánlva.

2011.-ben már nagy sikerrel megszerveztük a jótékonysági kerékpártúrát, és most kerül sor másodjára a jótékonysági eseményre.
A mostani kerékpártúrának hármas célja lesz

1. A Dévai Szent Ferenc Alapítvánnyal együttműködve szegény, nehéz sorsú gyerekek megsegítése!
2. A kerékpártúrával felhívjuk a figyelmet a Sarkad-Ant közötti közút, és kerékpárút megépítésének fontosságára!
3. A kerékpártúrával felhívjuk a figyelmet a Kötegyán-Keményfok, illetve a Kötegyán-Ant közötti közút, és kerékpárút megépítésének fontosságára!

Részletek a rendezői kiírásban.