IVV kalendárium kérés és konferencia

Kedves IVV Túrát Szervezők!

Mivel idén Ausztria nem kérte júliusra az IVV Eseménynaptárt, ezért írom most a felkérő levelet!
A határidő : 2013. augusztus 20.!

Szíveskedjetek megküldeni a 2014-es Kalendáriumba kerülő túrátok valamennyi paraméterét kizárólag e-mailben!/ a kevés kivételt, írásban illetve faxon is elfogadjuk!/. Kérjük a túra térképét is mellékelni ahol lehet, mivel az IVV honlapra letölthető formában azt is  szeretnénk feltenni. Az ivvtura.hu honlapot igen sokan keresték, keresik.

A Turista Magazin tervezi sorozatban bemutatni az IVV-t és túra helyszíneket, útvonalakat, túrákat, ezért kérjük azokat,akiknek rendelkezésre áll már IVV túra fénykép, azt szíveskedjenek elküldeni nekünk, a Szerkesztőség aztán eldönti, hogy melyiket használja fel. A fotók mellé egy rövid élménybeszámoló is jöhet, mintegy kedvet csinálni a részvételre.
Ezeket az anyagokat  is kérjük szíveskedjetek minél előbb elküldeni!

Permanens túrákat 2014-ben Bakonybél környékén tervezünk bevezetni, ezek véglegesítése szintén megtörténik augusztus 20-ig. A többi / tatai, tatabányai, zamárdi, zselici/ permanens kiírásokat a Kalendáriumba tervezett adatokkal egyetemben szintén kérjük ismételten megadni !

Az  MTSZ tervezi a túristajelzések  korszerüsitését és  egységesítését. A jelek szerint az IVV útvonalak is egységes jelzésekkel lesznek ellátva. Ennek véglegesítése folyamatban van, a döntésről időben tájékoztatunk mindenkit és az új jelzések alkalmazásának technikai, anyagi feltételeit is a tervek szerint biztosítjuk központilag. Addig is, természetesen minden marad a régiben, vagyis a területi, alkalmi eddig használt jelzések működjenek megbízhatóan, pontosan és precizen. Vagyis az IVV útvonalak is legyenek jól jelzettek és biztonságosan járhatók!

Ui.: A 2014-es Kalendáriumba a túrák összes adatát kérjük e-mailben megadni akkor is, ha a 2013-ashoz képest csak a túra napja változik!

Végezetül: Mint ismeretes a KEM SZÖSZ TB SZÖV rendezi meg az EVV Konferenciát 2013 szeptember 28.-án szombaton. Eddig 20 ország elnöke, helyettese regisztrált a Hotel Kiss-ben tartandó rendezvényre. A részvételi költséget minden résztvevő maga fizeti. Szombaton délelőtt Konferencia, kora délután elnökök túrája szerepel a programban. A Konferencia angol és német nyelven zajlik, tolmácsgépek nélkül. 1999-hez hasonlóan lehetőséget adunk a részvételre azoknak, akik esetleg kapcsolatteremtés miatt kívánnának találkozni valamely európai IVV ország vezetőjével. Angol-német nyelvű prospektust, túra kiírást akár hozhattok, vagy küldhettek, közkinccsé tesszük.
Érdeklődés esetén időben jelezzétek szándékotokat e-mailben, szintén augusztus 20-ig!

Üdvözlettel:
Horváth Zoltán KEM SZÖSZ TB SZÖV és IVV elnök
2013. július 27.
ivvtata@gmail.com
www.ivvtura.hu