Várjuk a 2014-es Teljesítménytúrák időpontjait, kiírásait!

Tisztelt Túrarendezők!

 

A Teljesítménytúrázók Társasága 2014-ban is megjelenteti rendszeres kiadványát, az éves Teljesítménytúra Naptárat, már 23. alkalommal. A naptárba kerüléshez szükséges adatlapot kiküldtük email-ben a rendezők részére.

Várjuk a 2014-es Teljesítménytúrák időpontjait és a részletes kiírásokat!

 

Az adatlap (honlapunkról letölthető) számítógéppel tölthető ki (.doc formátumú), a kitöltéshez állandó internet kapcsolat nem szükséges. A kitöltött adatlapot a ttt.levelek@gmail.com e-mail címre várjuk vissza, 2013. november 10-ig, az MSTSZ Teljesítménytúra egyeztető értekezlet időpontjáig. Kitöltéssel kapcsolatos kérdésekre Fehérvári Máté tud válaszolni (ttt.levelek@gmail.com , 06-30-284-2730).

Az adatlap tartalmában változás nincs.

-------------------------------------------------------------------------------

A TELJESÍTMÉNYTÚRÁK 2014 - ELŐZETES lista (folyamatosan aktualizált) szintén elérhető.

http://www.teljesitmenyturazoktarsasaga.hu/teljesitmenyturak_2014_elozetes

-------------------------------------------------------------------------------

A Túranaptárat 2014. január végére szeretnénk megjelentetni. Ehhez szükséges, hogy a túrák részletes kiírásait minél előbb megkapjuk!

 

Határidők:

- 2013. november 10. - Túrarendezői egyeztetői értekezlet, melyre a részletes kiírást, (de a túra időpontját, nevét, távjait, helyszínét mindenképpen) várjuk!

A január - februári túráknál és a Budapest Kupa túráknál a részletes kiírásokat várjuk erre az időpontra.

- 2013. december 1. - szerkesztés megkezdése. A naptárat folyamatosan szerkesztjük, időrendben, utólagos beszúrás, átszerkesztés technikailag nem lehetséges. A később érkező túrák csak a naptár végére kerülhetnek.

- 2014. január 7. - kézirat lezárása!!!

- 2014. január 10: szerkesztés lezárása, lektorálás

- 2014. január 18: nyomdába adás.

- 2014. január 25: megjelenés.

 

A Túranaptárat 1000 példányban tervezzük kinyomtatni, az ideihez hasonló ~496+32 oldalnyi terjedelemben. Továbbra is teljeskörűségre és a részletes kiírások megjelentetésére törekszünk. Habár az internet megjelenésével a nyomtatott naptár jelentősége csökkent, a kiadvány összeállításával (és a határidők betartásával) biztosítható, hogy a túrázók előre tervezhetően el tudják érni a számukra fontos túrák adatait. A kiadvány terjesztése a túrázók számára elsősorban a tavaszi teljesítménytúrák rajtjában vagy céljában történik majd, szintén önköltségi áron. A szerkesztéssel, összeállítással kapcsolatos költségeket egyesületünk pályázati illetve az 1%-ból befolyt támogatásokból biztosítja, azonban további anyagi támogatást szívesen fogadunk.

 

Tartalmában és felépítésében változtatást nem tervezünk:

- Gyalogos és kerékpáros (hazai és külföldi) teljesítménytúrák

- Vízi- és kombinált teljesítménytúrák

- Túramozgalmak és teljesítménytúra-mozgalmak

- MSTSZ Nemzeti Bajnokság kiírás

- MTSZ minősítési rendszer kiírás

- TTMR minősítési rendszer kiírás

- Tterepfutó versenyek kiírása

- IVV túrák

- Zöldgömb kisvasutas túrák

- Amatőr kerékpáros kupa kiírás

- Országos Tájékozódási (túraverseny) bajnokság futamai

- 2013-s túrák részvételi statisztikája

- 2013-es MTSZ Nemzeti Bajnokságok eredményei

- 2012-es Év Teljesítménytúrázója díjazottak listája

- 2012-es Hazai legjobb Teljesítménytúra eredménye

- Időrendi- névmutató rendezvénytípusok szerint

- A színes oldalakon túrafotók és hirdetések

 

A túrák adatai a nyomtatott túranaptárban és az interneten, a TTT honlapján (http://www.teljesitmenyturazoktarsasaga.hu) található túranaptárban és az MTSZ honlapján is megjelennek majd, továbbá előfordulhatnak egyéb, külső elektronikus vagy nyomtatott hírforrásban is. A beérkezett adatlapok alapján folyamatosan frissített előzetes naptár a TTT honlap Letöltések menüje alatti címen vagy a főoldalról érhető el. Természetesen ezúttal is lehetőség van a szokásos túrainformációktól eltérő anyagokat megjelentetni a nyomtatott naptárban (hirdetés, túramozgalom kiírások, nem teljesítménytúra rendezvények, stb.).

 

A jövő évi túrák szokásos MSTSZ rendezői egyeztető értekezlete 2013. november 10-én (vasárnap), 10:00-órakor kerül megtartásra. Helyszíne: 1024. Budapest, Lövőház u. 39. Millenáris irodaház..

 

Amennyiben túrá(i)tokat nem rendezitek meg 2014-ben, kérem, hogy azt is tudassátok, és ebben az esetben is küldjétek be a 2013-as túrák részvételi adatait résztávonként (indulók/teljesítők)!

 

Sporttársi üdvözlettel:

a TTT elnökség nevében

Fehérvári Máté

TTT alelnök

ttt.levelek@gmail.com , http://www.teljesitmenyturazoktarsasaga.hu

+36-30-284-2730, skype:efemm1973

Teljesítménytúrázók Társasága (közhasznú egyesület), 1590. Budapest, Pf. 110.