Túrabeszámolók


BUD

új túrabeszámoló rögzítése
Kiírások:2016 2017
 Túra éve: 2017
turati73Túra éve: 20172017.11.05 18:02:46
megnéz turati73 összes beszámolója

 Jó, Jobb, BUD17!


 


Azon túlmenően, hogy igazán szép gesztus volt egy ilyen emléktúra megszervezése és felvétele a túranaptárba - a kivitelezés és szervezés is méltó volt gyermekkorom egyik hőséhez. Persze ebben semmi újdonság nincs - a Sarokkő már csak ilyen. Színtiszta profizmus, a túraszervezés etalonja. Szerencsére az időjárás is kegyes volt a résztvevőkhöz, szervezőkhöz, pontőrökhöz. Kissé ködös, párás, de szélmentes - valójában kellemes túraidőben lehetett részünk. Az útvonal igazán barátságos, jól futható, kevés szintemelkedést tartalmazó volt - így a kisgyermekes családok is nagyobb nehézségek nélkül tudták teljesíteni. A célba érkezőket kiváló hagymásbab várta - melyet most ettem először életemben. Nem csalódtam benne. A Sarokkő és Carlo Pedersoli találkozása sokunknak okozott örömet - tette méltóvá, egyedivé emlékének ápolását.

 
 
agillaTúra éve: 20172017.11.05 15:45:48
megnéz agilla összes beszámolója

 BUD 7 Kèsőn indultunk el, így már csak a 7 km-es fért bele. Jó hangulatú kis gyerekkel is kényelmesen teljesíthető túra. A szervezők kedvesek, az idő szép, az őszi erdő szintén, van kis emelkedő az utolsó etapra..de 2 óra 20 perc alatt egy 6 és egy 8 éves gyerekkel lesetaltuk. Mi több mint 8 km- T mertünk gps-szel. A puffin lekváros fánkos megálló emlékezetes marad...a végén Bud-os oklevél és kitűző már nem volt, de sima budai tt-s még igen, választhattunk is. A hagymasbab nem volt túl finom, de nem is ez a lényeg...így is kellemes hangulatú tura volt a Mester emlékére...köszönjük a szervezőknek...egy puffin lekvárt is hazavittünk...és most megnéztünk egy filmet ..talán a Nincs kettő négy nelkult...

 
 
plancziTúra éve: 20172017.01.11 15:27:50
megnéz planczi összes beszámolója

 A nyáron elhunyt Bud Spencerről (Carlo Pedersoli) már sokan és sokféleképpen megemlékeztek, így a természetjárók sem kivételek, akik november 12-én a szakadó eső ellenére is gyalogtúrával emlékeztek a Mesterre. 


http://www.turistamagazin.hu/borig-aztunk-a-bud-spencer-emlekturan.html