Túrabeszámolók


túra éve: 2017
Deseda teljesítmény körtúraTúra éve: 20172017.10.02 08:03:44

A kiíásban 8-9 óra rajtidőhöz képest 8.30 kor indultunk volna. Elfogyott a kiírás várjunk egy kicsit. 55 perc!! várakoztatás után nagy nehezen hozzák a menetlapot  jéé indulhatunk. A 2.  ponton hátra eldugott félig letakart Balaton szeletes doboz természetesen nem kaptunk belőle, más kaphatott mert láttuk útközben az eldobott csomagolópapirt. Ugyanez megismétlődött a 3. ponton ott sem kínáltak meg a szőlőcukorral, nagyon beszélgettek a pontőrök még zavartunk volna.  Célbaérkezéskor elfogyott a kitűző... rákérdeztem a pontokon miért nem kaptunk semmit  a válasz: "mi tehetünk róla miért indultunk későn de ha sietünk pár darab zsíros kenyér talán még maradt"  ki miatt indultunk késve  s a rajtnál látszott a létszám 4 óra nem volt elég pótolni a hiányt? Köszönöm az ilyen szervezést s az arrogáns válaszokat.


 

 
 
túra éve: 2014
Kuglófkereső teljesítménytúraTúra éve: 20142014.06.23 09:08:39

A tavalyi tapasztalatok, a megváltozott útvonal és a túra jó híre miatt idén is nekivágtam a Kuglófkeresõ túrának.az útvonal vezetése nagyon jó a szalagozás pár helyen hagyott kívánnivalót maga után az ellátás, a rendezõk kedvessége osztályon felüli volt.Egy negatívumot tudok említeni de errõl nem a rendezõk tehettek de akkor ne írják ki a "jelképes öszegû" parkolást.Ezzel a régió legdrágább túrarendezvénye lett  és tanulva  a többiektõl legközelebb én is a faluban fogok parkolni. 

 
 
túra éve: 2008
Zselici négy faTúra éve: 20082008.08.26 21:59:19
A zselic éjszakain sikerült megismrkednem a tájjal,a 40 km bõl cirka 28 at sárban:)Igen durva túra volt , akkor elhatároztam, hogy megnézem milyen a barátságosabb arca a Zselicnek.Reggel szép idõben indultunk útnak Simonfárol,mindjárt a nagy beszélgetés közben majdnem sikerült kimenni a falubol a buszmegálló mellett:D.De ezután már figyeltünk és lassan felkapaszkodtunk a gerincre, és elsétáltunk Cserénfáig.Szép hangulatos falu, eztán átkelve a hídon követve a régi vasutat, szép völgyön át értünk Gálosfára a zs 40 böl ismert helyre.Gálosfa után a zöldön tovéább Bõszénfa a cél,a mûút elött némi töprengés egy villanypásztor elõtt , ui arra ment az út keresztül az elzárt részen.Böszénfa után némi beton majd újra erdõ, patakvölgy és a gerinc után Simonfa.Tényleg barátságosabb volt mint a sár:), kellemes völgyek , szép kilátás a gerincekrõl.A pontokon kedves , udvarias /sztem/környékbeli emberek fogadtak minket,a szolgáltatás elég volt, a célban ue pontõrök/valahogy elöbb beértek mint mi:D/elkészített étellel itallal vártak minket. Kedves fogadtatás szép táj , ennél több nem is kellett:)Köszönet a szervezésért, vmint köszönet túratársaimnak(pesza, pesza apuka,Pisti)a társaságért, Black Ur
 
 
vissza az túrákhoz
<<== túranaptár