Túrabeszámolók


túra éve: 2009
Sukoró (Pákozd) IVV túraTúra éve: 20092009.04.04 22:24:50
Hello

Az idõvel nem volt gond, a Velencei-hg éppen ébredezett az évszakhoz képest kicsit melegebb idõben. Semmi felhõ, csak tavaszi napsütés.

Azonban eléggé érzékenyen érintett minket, hogy míg itt a honlapon kitûzõ szerepel az 5km-es táv teljesítéséért, addíg a rajtban kiderült, hogy errõl szó sincs, csak emléklap jár. A kisfiúk és kislányok, akik talán elsõ ilyen túrájukra jöttek, eléggé csalódottan vették tudomásul, hogy mégsincs kitûzõ.

Emellett a részvételi díj is rosszul van feltüntetve itt a honlapon, mert a 200Ft kiderült, hogy nem kétszáz, hanem felnõttnek 300 Ft gyerekeknek 100 Ft. Nem ugyanaz, mégha csak pár száz ft-ról van is szó.

Nem a ttt.tr.hu honlapot bírálom, csak azt hogy az adatok nem stimmeltek. Vagy már a szervezõk küldték el rosszul (én ezt tartom nagyon valószínûnek) vagy a honlapra felvitelkor lettek elírva az adatok.
 
 
Téli MátraTúra éve: 20092009.02.06 14:23:13
Hello

Monguz hozzászólásával kapcsolatban jegyeznék meg valamit. Akkor most mi a természetes , ha a lassabb kiáll a gyorsabb elôl (ahogy te irtad a futókkal kapcsolatban) vagy a gyorsabb körültekintôen elôz (ahogy te írtad a nálad lassabb túrázókkal kapcsolatban)?

Én úgy gondolom, hogy ez olyan mint az autó: a gyorsabb megkeresi az alkalmat és elôz és nem a lassabb húzódik le az útpadkára csak azért hogy valakit elengedjen. És ahogy írod a beszéd nehéz és ezért nem is várod el a megköszönést. Nos, szerintem egy emelkedôn félreállni és utána újraelindulni ugyanolyan nehéz.

Szóval szerintem a futó próbáljon megelôzni, én nem fogok betartani nekik - nem is szoktam -, de azért nem húzódok be a bokorba és nem próbálok meg semmivé válni csak azért mert én gyalogos vagyok
 
 
vissza az túrákhoz
<<== túranaptár