Túrabeszámolók


túra éve: 2011
MargitaTúra éve: 20112011.02.13 15:46:21

Elõször is szeretném megköszönni a rendezöségnek a túrát, különösen hogy idén elsõ alkalommal volt 6 Km.


Ez azért fontos számomra mert a három éves kisfiamat is eltudom vinni anélkül, hogy a táv felénél a nyakamba kelljen venni.


 


A rajt felé tartva az egyik barátom hívott, hogy nagyon hosszú a sor, így elindul nevezés nélkül -csak körbe járja a 20-as távot. Mondtam neki, mi a gyerek miatt benevezünk a 6 Km-re, de várjon meg indulás elõtt. Mire oda értünk a rendezöség rájött, hogy a sorban állással megy el az indulók ideje, így gyorsan nyitottak egy másik kasszát, amivel már eltudtunk indulni a két különbözõ távon pár perc alatt. A rövid táv utvonal vezetése egyszerû és egyértelmû volt, bár az esemény naptár és a igazolófûzet között voltak eltérések. (A leírásban írják a dombocskát aminek a szintemelkedése 0 m , valamint a Rajt 7-9-ig a Cél 7-11-ig volt nyitva mindehhez a szintidõ 4 óra.) Ehhez még jött a meghirdetett édesség hiánya az ellenörzö ponton. Lehet hogy csak mi nem kaptunk mert már elfogyot mire oda értünk. A célban viszont a megszokott böséges kínálat volt.


Összességében egy kellemes délelötti séta volt, amit a szép idõ és a cél felé vezetõ úton látható vaddisznókon kívül a rendezöség kedvessége is felejthetetlenné tett.


 

 
 
túra éve: 2010
LibaterelőTúra éve: 20102010.09.08 22:42:31

Nem szokásom nyilvánosan negatív véleményt írni, de az elõzõ bejegyzéshez képest kicsit másképp látom a dolgokat.


Én a 3 éves kisfiamat hoztam el élete elsõ teljesítménytúrájára, így csak a rövidtávra neveztünk be.


A Rajba kb. huszan voltak elöttünk mikor megérkeztünk, több mint félora volt mire sikerült megkapni a nevezési lapot mert akkor nyomtatgatták õket.


Elsõ ponton a pontõrökkel teljesen elégedettek voltunk, jó hangulatú pont volt.


Második pontnál, többféle csokiból tudtunk választani. Volt kitéve mûanyag pohár, de víz vagy szóda amivel meg bírtam volna tölteni a poharat, már nem volt, pedig 5 percre volt a falu.


A célba beérve elkérték a lapunkat az adatrögzítéshez, ami számítógépre fölkerült, de a díjazásra várni kellett legalább 20 percet. Próbáltuk a szolgáltatást igénybe venni a célban, ennivaló ki volt téve....ha kér belõle az ember készítse el magának....inni lehetett, ha hozott az emberfia magával poharat, vagy ha megvárod a díjazásodat, mert csak akkor kap a túrázó poharat, ha az oklevele a kezében van. (Mi az oklevél mellé nem kaptuk meg a poharat)


Nekem, mint túrázónak jobban esik a beígért szolgáltatást megkapni, mint fényképeket utólag nézegetni amit a rendezõség készített a túrázókról.


Ezeket leszámítva, a túra útvonalvezetésében hiba nem volt, könnyen követhetõ volt a szallagozás, egy kellemes délelõtti kirándulásnak ideális volt.


További jó rendezést kívánunk!


 

 
 
vissza az túrákhoz
<<== túranaptár