Túrabeszámolók


túra éve: 2015
Zselic éjszakai 40/20Túra éve: 20152015.06.17 08:18:28

Jó kis túra volt, sok vidámsággal, sárdagasztással, éjszakai vadásszal :-)


Korrekt térképet és leírást kaptunk az útvonalról.


Kedvesek voltak a szervezõk, minden ellenõrzõponton bõséges vízzel, van ahol almát kaptunk, van ahol müzli szeletet, a célban pedig kellemes hajnali zsírosdeszkázás-forró teázás.


Tudom ajánlani.


 

 
 
JádeTúra éve: 20152015.06.17 08:03:11

Sajnos nekem sincsenek túl jó tapasztalataim.


Az is furcsa volt, hogy sehol egy kis tájékoztató jellegû webes megjelenés, ahol nyerhetne az ember megerõsítést, hogy meg lesz tartva a túra, aztán az egyetlen emailcímrõl sem érkezett válasz ezirányú kérdésemre.


A rossz minõségû fénymásolt térképet maximum azok tudták használni, akik jól ismerték a környéket, ezt onnan tudom, hogy folyton bolyongó túrázókba botlottunk, miközben mi is bolyongtunk :-)


A túraleírás olyan tájékozódási pontokat tartalmazott, amelyek vagy nem voltak ott, vagy csak régen voltak ott, vagy csak egyszerûen bénán volt leírva.


Elég sok volt a településen belüli séta.


Kiváltképpen furcsa volt, hogy 1(!) ellenõrzõponton volt csak minimális mennyiségû víz, nemhogy valami más is.


Az már csak a hab volt a tortán, hogy más távra szóló volt a kapott kitûzõ (felajánlották ugyan, hogy küldenek postán jót) és az oklevél is több évvel ezelõtti dátumozású, lefirkálva és tollal ráírva, hogy 2015.


Azt hiszem a túra nem ragadott magával, nem szeretnék visszamenni, nem tudom ajánlani másoknak. Az élményen nem húz sokat felfele, hogy a jelenlévõ szervezõk alapjában véve kedves és segítõkész emberek voltak.

 
 
vissza az túrákhoz
<<== túranaptár