Túrabeszámolók


Hamuház

Rush2006Túra éve: 20072007.09.17 19:05:56
Hamuház 25 (2007)

A Hõsök Túrája után vágtunk neki ennek a túrának. Az a baj talán hogy túlzottan magas nevezési díj volt, illetve az hogy az interneten évente változó díjazás van kiírva, ehhezképest a célban csak tök ugyanaz a kitûzõ volt mint tavaly.

Az útvonal nem változott tavaly óta, a térképvázlat ismét szuper volt, csak otthon pakolás közben láttam hogy még leírást is kaptunk, de ezt már a rajtnál eltettem.

Szép útvonalvezetés, és sok ember volt jellemzõ a túrára. A 4. és 5. pont közti 4,2 km hosszú mûút már az elõzõ napi túra miatt nagyon megviselte a talpamat, és az 5. pontnál (Királyszállás) meg kellett állni kiszúrni (kösz Bálint) az egyik hólyagomat, mert nagyon határon volt a kilyukadáshoz. Nagyon szenvedtem itt már, de fejben nagyon összeszedtem magam, és bár idiótán, de egész jó tempóban mentem. A Burok-völgy gyönyörû, már többször megbizonyosodtam róla, de most alig vártam hogy jöjjön a pont, persze mindig újabb és újabb fákon kellett lépdelni.. Sose akart eljönni, de fejben ott voltam, és nem érdekelt már semmi csak az hogy végigmenjek. Eljött a pont, még egy kis mászás utána, majd a K-háromszögön vissza az Erdei Szentélyhez amit már egyszer érintettünk. Innen már 4,5 km volt a cél. Az aszfaltos részeknél mindig nagyon belassultam, talán a 3-as környékét súroltam :-) De Ibolya és Bálint kitartóak voltak :-)

Azért így is meglett 5 óra 12 perc alatt.

Eredmény: A talpamon óriási hólyagok, ma újratanulok járni. Ja, és nagy-nagy öröm. :-)

Amúgy ez a túra továbbra is tökéletes, de a Keleti Bakony túrázója mozgalomért tavaly úgytudom nem kellett fizetni egy fillért sem.. Meg a nev.díj is magas.. Nos hát ez van..

zsolt.75-nek nagyon köszi a hazautat!