Túrabeszámolók


Téli teljesítménytúra

lutakTúra éve: 20052005.04.12 05:12:33
Téli tt 2005

Kellemes útvonalú erdei és tényleg téli :) túra volt. jó volt az idõ, stílszerûen egy kis havazással fûszerezve. Pedig elõzõ nap a szobából figyelve a szép napsütésbõl gyönyörû szivárvánnyal indító hirtelen viharos zivatart kissé aggódtam a várható idõjárás miatt. Feleslegesen, Tibet jó munkát végzett... bár, a végén a sár kicsit levon a teljesítményébõl :-)

A rajtban fagyoskodva vártam a többieket akik egy busszal utánam érkeztek, találkoztam csanyával miközben sorban álltam a nevezéshez. Szerencsére hamar megjött pygmea, Mimoska, nagyondinnye és Summer Comfort is, így nem fagytam meg. Kerestük Morcsit is, de ekkor még nem találtunk rá, a kényelmes tempójú lánytriónk így útnak is indult. Végig dumálva haladtunk és Mimoska is jól jött az elsõ ttúráján. Találkoztunk útközben efemmel, Nehézmokaszinnal ( ? hát remélem jó emlékszem a nickre) és végre ráakadtunk Morcsira és csapatára is. ... Na itt kezdett felbomlani eredeti csapatunk egysége, mindenki váltott beszélgetõpartnerekkel haladt tovább.

Morcsival engem különösen érdeklõ közös témát találtunk így szegényt hosszasan faggattam, cserébe még látszólag tapasztalt túrázõként (milyen jó ha az ember elsõ túrásokkal beszélget :)) néha tanácsokat is osztogattam pl. a túrazokniról.

Végül eredeti csapatomtól elszakadva kb. kettõre célba értem. Itt találtam Spetit, ot. Robit, Dinnyét és SC-t. Õk már jó régen üldögéltek itt ránk várva. Falatoztam egyet és szétosztogattam a maradék kajámat mire a többiek is befutottak. Mimoska kissé fáradtan rogyott a székre de biztos élvezte elsõ túráját... legalábbis remélem.

Végül a fiúk nagy örömére összeszedtük magunkat és elindultunk hazafelé.


Na, hogy tetszett az elsõ túrabeszámolóm? Kicsit háttérbe szorult a túra a leírásban, de remélem azért élvezhetõ lett.