Túrabeszámolók


Margita

becikeTúra éve: 20082008.02.10 10:21:10
Üdv Terep Ultra Kupa Induló. (és Rendezõ) (és Szellemi Atyja az egésznek)
A túrához emberi idõben kellett felkelni. A 9 órai tömegrajthoz az 1/2 4-es ébresztõ megfelelt, így volt egy óránk a rajt elõtt Gödöllõn.
Ismerõseim kissé unalmasnak vetítették elõre a túrát. Így kellemesen csalódtam benne. Nagyszerû szervezéssel, frissítéssel, jól futható túrát kaptunk. A tesóval indultunk, de a reggeli hasmenésem, hányingerré fokozódott a fokozott tempó hatására. Így õt elengedtem mondván "menj nyugi úgysem fogok belesétálni."
Ez olyannyira bevált, hogy ha a végén nem tévedek el 5 perccel maradtam volna el csak tõle.
A futókkal nagyszerûen bántak a szervezõk több csokival értem a célba mint amivel elindultam . Ha hibát keresek esetleg a 20 és 30 km közötti semmi frissítés ami esetleg zavaró.( de ne várjuk el, hogy a semmi közepére autóval járhatatlan útra vigyenek be ellenõrzõ pontot.) Én pozitívan fogtam fel és önmagammal küzdöttem a dagonyában.
A sok futó a túrázók között egy fertõzõ betegséget terjesztett. :) Nagyon sokan el kezdtek futni. Remélem ez hosszú távon így marad.
Az eltévedésemet is magamnak köszönhetem olyan jól ment a futás, hogy lusti voltam itinert nézni és csak futottam futottam, mint fiatal koromban. Isteni volt.
Köszi a szervezést. Jövõre is jövök.