Túrabeszámolók


Hamahama túlélőtúra

fitosjozsefTúra éve: 20082008.03.18 17:15:38
Körlevelünk a III. Hamahama Túlélõtúrához.

Hamahamák népe!


Ugye mindenki ismeri azt az érzést, amikor az erdõbõl egy tisztás szélére ér, és a fák ágait széthajtva egyszer csak megpillant egy fából épített tornyot, melynek a teteje hatszög piramisként mered az égnek, erõs gerendák tartják az építményt, és a leghõbb vágyad, hogy megmászhasd, és onnan nézz szerteszét!

Persze, hogy ismered, hiszen minderrõl a III. Hamahama Zemplén Túlélõtúra jut eszedbe! Töröd a fejed, hogy miért van ez, aztán hamar rádöbbensz! Mint egy rejtvény megoldásaként hasít elmédbe a válasz, és azonnal kapkodsz, hogy beküld a helyes megoldást a Hamahama Természetjáró Egyesületnek, hiszen tudod, ha végigcsinálod a túrát, akkor értékes puszikat, és pacsikat sorsolunk ki, a beállítottság, és ízlés függvényében… :)



Ennek a programnak egyszerû a futtatása, szerezned kell csapattársakat, 2008. április 11-12-13-ra. A nevezési határidõig, vagyis április 2-ig a HATE honlapján megkeresed a NEVEZÉS linket (ez a verseny elsõ feladata) és azt nagyon szigorúan kitöltöd, majd egy határozott, egyujjas mozdulattal a KÜLDÉS gombra kattintva juttatod el hozzánk. Ne feledkezz meg arról, hogy a nevezési díj bankszámlára történõ átutalás igazolását csatold!



Nevezési díj fejenként 2.222 Ft . Nem, nem ragadt be a billentyûzet, tényleg kettõkettõkettõkettõ, vagyis kerrõezerkettõszázhuszonkettõ Forint. Mi ezzel búcsúzunk Bélástól, a szeretett kettestõl, amellyel régen még telefonálni is lehetett, persze ehhez kellett még egy utcai telefonfülke is.

Ezzel fogunk bevonulni a történelembe, ugyanis száz év múlva a történelemtanár hologramja jelentõségteljesen felemeli a kezét, és a padban ülõ hologram gyerekek érdeklõdve figyelnek, miközben a tanár ezt mondja: Kedves gyerekek! Egyszer egy Egylet kettest temetett…



Szóval… Ki ne hallott volna már a Zemplén túráról!?!?



És mi mindenrõl fogunk benneteket tájékoztatni?!? El sem hiszitek!

A Zemplén túra megnyitóján 2007-es TTTTT résztvevõit a magasba emeljük, és ha már ott vannak, a kitûzõket kiosztjuk nekik!

Elújságoljuk, hogy az idén is lesz Rába-túra! De még milyen! De még mennyi! Lesz hagyományos, kaland, töltött, töltetlen, lyukas, kerek…

Lesz Bakancsos Barangolás a Mátrában! Ugye izgalmasan hangzik! Nézd meg a honlapunkat!

Már szervezõdik a IV. Hamahama túlélõtúra, a Bükkben!

És már elõre tekintünk, az idén decemberben is lesz TTTTT!



Nem nyugszunk! Ezért Ti sem! :)





Legyen béke a szívetekben!



Hamahamák



Ha nem akarsz több hírlevelet kapni, akkor miért nem?