Túrabeszámolók


Sárga

kockaTúra éve: 20082008.05.08 14:03:29
Sárga 35 :)

Reggel fél 3-kor felkeltem, kibóklásztam a Kerek hegyhez hogy a túrabürokrácia erejével kényszerítsem az embereket a helyes (Sárga) útvonal betartására. Már reggel fél 5 korül ott voltam, de csak fél hat után jött az elsõ pár ember.

Aztán ahogy felkelt a nap rendesen, megindult a forgalom, jött erõsítés is, hogy ne unatkozzak. Jól eldumáltuk az egész délelöttöt. Aztán 11 után jött Szöcske és Attila, serpõemberek, addigra úgy másfél órája szinte nem is volt forgalom. Együt nekivágtunk a hátralevõ 35 kilóméternek. Helyenként ahol ismerõs volt a pontõr, megálltunk kicsit dumálni, Hûvösvölgyben kajázni. Ilyenek.

Ezzel nehezítettem meg a távot, nehogy túl könnyû legyen:
- Nem hoztam ennivalót
- Nem hoztam vizet, de azért nem ittam a fosatóforrás vizébõl, inkáb lejmoltam
- A túrázásra bejáratott cipõmet a munkahelyi fiókomban hagytam. Ellenben elhoztam némi átolvasandó dokumnetációt. Jó mi? :)
- Csacsirét után egy ponton eltévesztettem az utat egy keresztezõdésben. Mindjuk az szerintem szivatós volt.
- Linda bicóján kellett hazatekernem, -pontosabban nem kellett, önként bevállaltam- még így is gyorsabb mint busszal, és pláne olcsóbb, de elég kicsi.
Meg persze eredetileg nem is mentem volna végig. De hát a tervek arra valók, hogy legyen mitõl eltérni.

Na, ettõl jól begörcsölt a bal vádlim, így megvolt a kihívás a hétvége hátralevõ részére is. Bringatúrák.

A célon mérgelõdtem, mert nem akart inni adni a pincérnõ, mindennel mással foglalkozott. Elég lepukkadt egy hely, meg én se vagyok egy szimpatikus arc :)